0 oy
398 göst.
Aile kategorisinde (91 puan) tarafından
Çok fazla sorumsuz bu halini çok kafama takıyorum en yakn orneyi çocuk odası yapmak istiyorum çocuk odasında çift kişilik yatak var oğlumda gece ck çiş yapdim icn bu r tane tek kişilik bir tanede çift kişilik aldım şuan çift kişilik takılı çocuk odasını yapınca tek kişilik kullanicam çift kişilik kndi yatama takicam bnu ona syledm bu şekilde aldım iki sefer syledi bı çift kisilikde bizim yata alalm diye bnde hormanlardanmidr nedr hemen ykseliyorm benimle dalgamı geçiyorsun bu oda bylemi kalcak bir aya kadr alcami syledim odayı ama oralı olmuyo hep aksine şeyler syluyo bişey yapmak istedimde sürekli hatrlatp sylemm gerekiyo altın alalm dedim yükselmeden oralı olmadı smdi yükseldi alamadık üç beş kuruş vardı oda kaldı Cook yoruluyorum bazen bende saliyorum kendimi isden geliyo telivizyn telefon canı isterse bn tekrar iş onun dışında hiçbir şeyle alakası yk bikere o sylesn istiyorum hayatm Şyle yapsak böyle olur şunu yapalm bnu yapalm insann bı amacı olmalı ya ::((

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy genelleme yapmak istemiyorum ama erkekler biz kadar düşünceli değiller bence dümdüzler, sen söylediğinde yapıyorsa sıkıntı yok varsın söyleyince yapıversin
(91 puan) tarafından
Dilimde tüy bitiyo o şekilde yoruluyorum bazen bakıyorum mesela kaynm benm kiyle alaksi YK ailesini alır koturr akşam bile çayı parkda icerler bende yapalım dedimde yine kimden gördün der bizim yaşımız daha çok küçük onlardan onlar kırk yaşındaki insanlar biz bütün yaz evde tikili kalsak umrunda deyil kaynm ev almak ister arabayı deyisdirmek ister elinde bı malzeme varsa degerlendirr ya var böle insanlar bide benimkine bakıyorum soguyorum
tarafından
Kaynın da gençken eşin gibidir belki canım sonradan değişmiştir. Eşini kıyaslama kimseyle boşver araya iyice soğukluk girer
(91 puan) tarafından
Çok gezermis arkadaş çevresi çökmus smdi ailesiyle yapiyo ama yapiyo benmki gezmek 10 gün evde kalsa 10 gunyatar arkadaşlarinada gitmez ben derim hadi arkadaşlarina gidelim diye
tarafından
Bazıları ev kuşu oluyor canım seninki de öyle demek ki, beraber çıktıkça açılır inşallah
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
O yataklar sittin sene öylece dursa erkekler şunu şuradan şuraya çekeyim demez canım. Senin itmen lazım. 
(91 puan) tarafından
Sadece ev içinde deyil gelcek icnde ole bı erkek arabayı deyisdirmek ister yükseltmek ister benmki sitdin sene umrunda deyil kaç defa dedim ykseltelm  diye fiyatlar ucuzken hc orali olmadı
(9,109 puan) tarafından
Valla ne diyim canım. Gerçekten imkan varsa bütün erkekler model yükseltmek ister aslında
0 oy
(695 puan) tarafından
Cünkü erkeklrn coğu düz mantk bi sadece sende yok genelde duyuyorm bizim gbi ince dusunmuyorlar bizim icin pembenin tonlrı wardr onlr icin hepsi pembe biz kuralcı onlr gelişi güzel kafa  
(91 puan) tarafından
Ya benimki geleceğe dair bı planida YK ben çocuklar icn biseyler hayal edip çabalarken o hiç oralı olmuyo
(695 puan) tarafından
Çok entrsan halbuki cocuk sadece senin değil sinirlenmekte haklısın
(91 puan) tarafından
Aklımı dsarda acaba
(695 puan) tarafından
Bu sebepler ewet demem icin bir gerekce degil sen daha iyi tanirsin anlarsn bilemiyorum
0 oy
(14,763 puan) tarafından
Hepsi aynı mı bilmiyom da benimki de öyle itekle itekle yapıyor 
(91 puan) tarafından
Ev konusnda evet aynı çoğunluk ama erkek dediğin geleceğe yatırım yapmak ister borçsuz kim var borcum olmasn biseym olmasn diyor adam
(14,763 puan) tarafından
Al birini vur ötekine benimki de öyle ama bu devirde borçsuz birşey olmuyor kuzum. 1 TL borcum olmasın istiyor nakit de alamayınca mecbur borç olacak valla k.b
0 oy
tarafından
Benim kocada öyle bir aydır kızıma balık şurubu al diyorum yok hiç aklına gelmiyo . Artık kızım bile öğrenmiş reklamda görünce balık şurubu demiş eşimde internetten aldı en sonunda onuda kızım söylediği için . Bişeyi yüz kere söylerim anca olur 
(91 puan) tarafından
Kafayı dısarimi takiyolar acaba akıllarını dışarda bn bu knuda supeleniyorum
0 oy
tarafından

Erkekleri kötüleyen hatunlar ne kadar şanssız siniz yeminle..:D

Genelleme yapmayın hepsi bir değil herseyime yardım eder evdeyim üstelik çok anlayisli hiç kırmaz bağırmaz bağnaz düşünmez ileri düşünür yani mükemmel bir erkek :))

0 oy
(871 puan) tarafından

Bugün rahat 5 6 kere para gönder kartımı ödücem dedim sonrada cık konuşuyorsun oluyor hepsi mi böyle bunların 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 302 göst.
15 Eylül 2024 Aile kategorisinde Eda nur (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
24 Eylül 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 739 göst.
24 Mart 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.