0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
6 aylık hamileyim daha bir kere arayıp nasılsın iyi misin diye sormadı ama bebek hakkında her türlü fikirde sahipler bebeğimizin adı Ahmet Miran olacak kısmetse kardeşi tutturmuş Ahmet Efe kendi adını eşime dediğimde ise bana kızdı bağırdı her türlü şeye karışıyorlar iyice sinirlenmeye başladım sizce ne yapmalıyım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
aıleyı salla once esıne bısıler yapman lazım ne demıssın kı bagırıyo ayıp 
(309 puan) tarafından
İnsan gibi nereden çıktı bu isim muhabbeti diye sordum sadece yok öyle dedi diye öyle mi olacakmış demediğini bırakmadı sürekli bağırıyor
tarafından
üzme kendını sakınkesınce konus bagırmaba gerek yok ben bısey sordum sadece gerılıyorum haklı olarak kararımızın degısmesını ıstemıyorum vs de anlat
(309 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından
Direk söyle laf arasında yada direk ara kayinvalifeni nasılsın diye insan bir arar de hamileyim birseye ihtiyacın varmı diye de açık açık konuşmak yeri geldiğinde iyidir 
(309 puan) tarafından
Bunu eşime anlatıyorum yine onlara hak veriyor
0 oy
(130 puan) tarafından
Canım direkt söyle çocuğu ben doğruyorum ben ve babası ismine karar veririz herkes yerinde durur benim oğlum bir haftalıktı bile ismi tam belli değil ben Yusuf koyacaktım babasının birisini seçmesini bekliyorduk kaynanam her gelişimde bir isim söylüyordu yok  yok bilmem o yok bilmem bu ama eşim asla izin vermedi bizim yine benim istediğim oldu
(309 puan) tarafından
Kaç kere uyardım hep aynı eşim dur sus demediği sürece bu böyle devam eder sanırım
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Valla benimde kızım olucak Allah nasip ederse banada kaynanam emine emine olsun dedi başta sonra ben emine ismini sevmiyorum dedim sinirlendim sonra dahada tutturdu emine olsun diye hatta anneme bile demiş emine annemin ismi koymazsa kardeşlerim küser ona sırtını döner diye bende dedim çok umrumda aradım annesini madem çok biliyorlarsa kendi kimliğini değiştirsinler dedim eşimde kızdı dahada açmadı lafını hiç altta kalma direk sen ara pat pat de çocuk senin çocuğun sen taşıyorsun onu saymıyorlarsa sende sayma onları 
(309 puan) tarafından
Haklısın canım artık susmayacağım ya
0 oy
(220 puan) tarafından
Ahmet miran koy sen bakacan ve senin çocuğun ben asla söylediği isimleri koymadim çok  şükür 
(309 puan) tarafından
Yok canım asla koymam ama karışmaları sinirimi bozuyor ve eşimin bu sebepten bana bağırmasına kırıldım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 293 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 299 göst.
15 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 577 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde funda_trkgl (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.