Kizlar her ne kadar yüzyüze tanışmasak ta birçok kişinin yorumu samimi geliyor bana :) benimle aynı fikirde olan var mı? Bu uygulama çok aliskanlik oldu bana sürekli giriyorum
Katılıyorum canım..... Bende çok kişiyi samimi buluyorum seviyorum .
Kimseyle derdim yok şükür.
Katılıyorum canım güzel bir uygulama çok iyi düşünmüşler.
Aynen bnde öyle canım. O kdr yakından takip ettiğim kişiler var post olunca bazıların yorumlarına girip bakıyorum ne demiş. Düşünceli insanlar var Allah dan
Aynen bnde de öle oldu burası iyi geliyo bana
Kesinlikle bagimlilik yapıyor:)
hepsiniz tatlı insanlarsiniz bazıları esprili komik bazıları aşırı açık sözlü bazıları da orta Bulucu olduğu için çok seviyorum burayı aile gibi tamamliyor herkes bir birini gibi hissediyorum ben şahsen =))
Aynen canim bende telefonla haşir neşir olan biri degilim, sosyal medya hesaplarim kapali, ama burayi seviyorum, bazen arkadaslar fikir alışverişinde uyumsuzluk olunca tepki verliyor, bunu yaşasakta herkesi Allah icin seviyorum:)
Bazı ısimler görünmüyor artık üzülüyorum acikcasi yorumlari faydalı oluyordu sevgi.ist isimli abla ve tayfası mesela :( :)) bi ara bizden yaşça büyük olanlar vardı baya onlarda yoklar artık sonra babası imam olan bir kız vardı o da yok ya da bilmiyorum ben mi gözden kacririyorum. Ondan sonra güneş diye bir arkadaş vardı o da kayıp onu da merak ediyorum. Bebegimin karnını doyurirken buraya bakmakta ayrı bir çılgınlık kucagimda uyuya kaldı kızım :)♡ bu arada herkese selam ♡☆
Ben de dakika başı bakıyorum eşim napıyosun dediğinde yüzüne bakmam yeterli oluyor buraya baktığımı anlıyor hemen :)
Hepimiz için iyi geliyor burda dertlerimizi paylaşıyoruz birbirimize yardımcı oluyoruz güzel yer bizde buranın sesli oldugunu düşünün bütün dün çıkmayız dedikodu yapmaktan :)
Ayni bnde de aliskanlik oldu canim birbirimizi taniyoruz ama aile gibiyiz
Cook cokk fena alışkanlık hemde.. öyle böyle değil.
Kızım uyudu 11 de oğlum uyudu 9 da ve ben ve sabah 7 gibi uyanicam gece ka c kere kalkıcagim belli değil ama hala burdayım:/ nasıl uyucam bilmiyorum aklım burda kalıcak:)
Hepimiz can ciger olduk valla burda ♡♡♡
Bağımlılık yaptı her soruya cvp yazmasamda en fazla yarım saat uygulamaya bakmadan durabiliyom teli alincada direk uygulamaya daliyorum :)
Aynen valla hem bilgimiz artiyor hem iletisim kurabiliyoruz bazende biz bilgilendiriyoruz milleti ben cok sey ogrendim burda
Eşim şey diyor bize.
Tarikat :D tarikatte ne olaylar var diyor. Dedikodu var mı diyor :D
1,446,191 soru
23,757,204 cevap
315,238 kullanıcı