0 oy
901 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar dün akşam eşimin telefonundan oğlumun fotoğraflarına bakıyordum sonra silinen fotoğraflara girdim bi baktım bi tane kızın eli asetonun üzerine koymuş parmajlarını siyah ojeli tırnaklar öyle fotoğraf göndermiş eşime sordum bu ne falan diye önce biraz düşündğ sonra cevap verdi çalıştığı yere yeni sıtajer kız girmiş iş hakkında konuşuyorlarmış kız da bu fotoğrafı göndermiş ona bana diyor ki yanlışlıkla gönderdi çalıştığı yerde 10 kişi bile yok küçücük bi yer ne gerek var numarasını almaya e neymiş efendim işe gelmediği zaman patron ona soruyormuş niye gelmedi diye eşim de onu arıyormuş bende dedim sen terfi aldında benim mi haberim yok falan diye çok sinirlendim mesajları da silmiş baya tartıştık bide bana diyor ki seni inandırmak zorunda değilim herşeyi yanlış anlıyorsun falan diyor böyle yapacağını bildiğim için sildim diyor 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya kuzum eşinin daha önce böyle birşeyini görmediysen ve güveniyorsan bence çok şüphe etme 
tarafından
Hayır görmedim
tarafından
O zaman söylediğine güven hatta eşinden özür dile huzurunuzu böyle vesveselerle bozmayın
tarafından
Eşimden yana içim rahat ama yanında çalışanları bilmiyorum kimseye güvenmiyorum ya aklını karıştırırsa
tarafından
Hayır karışmaz boşuna adamın aklına da böyle şeyler sokma hem çok rahatsız olduysan vaktin olursa git birgün eşini iş yerinde ziyaret et giyin kuşan süslen git.
tarafından
10 aylık oğlum var canım eşimin iş yeri eve uzak ve ulaşımı çok sıkıntılı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk kandırmış resmen

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,526 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,360 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,905 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 2,521 göst.
25 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu

410,364 soru

12,341,453 cevap

39,709 kullanıcı

Kategoriler

...