0 oy
279 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (576 puan) tarafından
Kizim 20 aylik hergun yemek istiyor ya ne dusunuyorsunuz kizlar

10 Cevaplar

0 oy
(1,772 puan) tarafından
Bana göre paketli ve reklamı yapılan hiç bir gıda masum degil canım içinde koruyucu katkı maddesi var hepsinde raf ömrü uzun olsun diye 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evde kendin yao bence Nefis Yemek tariflerinde var ordan yap daha sağlıklı olur
tarafından
Ben kendim yapmistim da o kadar guzel oldu kizim yemedi cadi
0 oy
tarafından
Kendin yapınca daha uygun ve daha iyi oluyor cnm
0 oy
(796 puan) tarafından
21 aylik gecen gordu ilk defa aldim bir kere ısırdı bıraktı ne bileyim bende almiyorum hic cok aglayinca almistim daha da istemez herhalde :)  evde kendim kek yapiyorum ona uygun genelde onu yiyor 
0 oy
(14,929 puan) tarafından
1 kere vereyim dedim beğenmedi zorlamadim bende evde yapsan daha iyi değil mi 
0 oy
tarafından
Normal çiğnediğimiz o küçücük sakızda bile 38 katkı maddesi var gerisini sen düşün 
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Evde kendin yap canimm onlarda ne kadar katkı maddesi var bilmiyoruzkiii....
0 oy
tarafından
Göründüğü gibi masum değil. Evde pankek yapıp muzlu muhallebi arasına koyabilirsin.paketlenmis hiçbir gıda masum değil malesef
0 oy
tarafından
32 aylik  hic sevmez suan elinde agzina dahi surmuyor 2 kere verdim.ikisindede yemedi  seviniyorum yememesine
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Yani illaki içinde katki maddesi vardır ki var zaten o yüzden kendin yap  geçen bi arkadaşım kendi yaptı gerçeğiyle alakası dahi yok ama yenir dedi mesela dene sende öyle dene farklı tarzda dene neyi sevmediysen onu cikar yada ekle öyle dene süt Burger yap oda gizel olur bende istiyorum da bakicam bi ara . Bak bide pankek hamuru hazırla muzu dilimle dilimledigin  muzlari  pankek hamuruna bula tavada çevir cok lezzetli oluyo nette görmüştüm geçen denedim cidden çok güzel oldu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 310 göst.
0 oy
18 cevap 516 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 502 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde MuhammedTaha (1 puan) tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 300 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu