0 oy
871 göst.
Diğer kategorisinde (763 puan) tarafından
Benim var 

Türkçe öğretmeni kompozisyon yazmamızı istedi atasözü söyledi ağaç yaşken eğilir 

Bende başladım yazmaya ama ne heyecanla yazıyorum bir görseniz  6 ci sınıfa gidiyordum tabi ne anlama geldiğini bilmiyordum ben o zaman bi iki kere bahçeye meyve toplamaya gidiyordum yağmur yağdı ve ağaç eğildi ağacın üstünteydim az kalsın düşüyordum felan filan diye hoca geldi puan vermiş aldığım puan 5 ama nasıl utandım hoca bana bakarak atasözünün anlamı böyle böyle diye ay aklıma geldikçe kendine gülüyorum ::))))

Biraz kafa dağıtalım diye yazdım 

20 Cevaplar

+1 oy
(845 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ohoo çok var sosyal bilgiler öğretmenimi sevmiyordum arkadaşlar derste beni gaza getirdiler dersin ortasında 4 gözlü zahide diye bağırdım:)

Sonra ingilizce öğretmenimizin sandalyesinin tekerinin birini çıkardık oturur oturmaz düştü tüm sınıf güldü:) 

Türkçe öğretmenimin caminin önüne tahta kaleminle keltos bekir yazdım 2 ders boyunca bana cami sildirdi:)

Dahada çok var benim okul dönemim çok aksiyonlu adrenalinli  geçti:)

(763 puan) tarafından
Ayyy çok güldüm ya rabbimde seni güldürsün
(845 puan) tarafından
Çok disiplinlik oldum ben o yüzden babam beni açık öğretime yazdırdı normal okutmadi:))
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Kız nasıl kiyipta 5 vermiş o masumiyete :Ddd
(763 puan) tarafından
Severdi kız hoca beni kıyamamış
tarafından
He öyle 5 bende 100 üzerinden vermiş sandım . Hani sınavlarda öyle olurdu ya
+2 oy
tarafından
Ayy cok warrr yaaa

Lise doneminde ogretmenler zilli calmisti bir arkadasim islik caldi ve hoca gelip kim oo isligi caldi dedi kimse cevap wermedi yine son kes soyluyorum yoksa hic iyi olmaz dedi kiz ben caldim diyerek ayaga kalkti sonra bende kalkip ben caldim dedim baktim herkes sira sira ben caldim ben caldim ben caldim diye ayaga kalkti sonucc hepimiz disipline ahahahaha 
(763 puan) tarafından
Birlik olmuşsunuz hahahaha
tarafından
Olmaz olaydik bir kisi icin hepimiz yandik
+1 oy
(2,309 puan) tarafından

Hahaha allah seni bakmasın :D

(763 puan) tarafından
Halen kendime gülüyorum
(2,309 puan) tarafından
Şuan bende  kendime  gülüyorum napmasin yazmıştım kalvye bakmasın yazmış
(763 puan) tarafından
Hahahahahahaha
+1 oy
(3,799 puan) tarafından
Cocukluk işte ne güzel ne saf 
(763 puan) tarafından
Aynen cnm :))))
+1 oy
(1,390 puan) tarafından

Kız öyle rezil bir anım var ki hatırladıkça utanırım :D

İlk okuldayım en fazla 3. Sınıfta falanım. Sınıf öğretmenimiz kadındı. Derste kitap okuma saati yapıyoruz herkes istediği kitabı getiriyor. Bende 100 temel eserden bir kitap okuyorum adını hatırlamıyorum. Neyse kitapta bakire kelimesi geçiyor ben ne demek olduğunu duymamışım :Dhocamın yanına gittim bu ne demekk diye sordum saf saf o da annene sor diyip yollamıştı yerime :D

Anlamını ileriki yaşlarımda öğrendim ama düşündükçe napmışım ben diyip utanıyorum ya :D

tarafından
Ahahhahaha:))) ayyy kız ne güldüm
(1,390 puan) tarafından
:D :D yüzünüzü güldürdüysem ne mutlu kızlarr
tarafından
Ahahha allah iyiliğini versin kız:)))
tarafından
Bende bi ara rüya tabiri kitabına bakıyodum hayız kelimesini gördüm Küçüğüm o zaman abiii hayız ne demek demiştim oda bilmiyorum demişti :))
(1,390 puan) tarafından
Ayyy oda kötüymüş yaa :))
+1 oy
tarafından

Ilk ve orta okulu hatırlamam da lise de çok anim var. 

Biz üç arkadaş çok sakiniydik ve her derste kağıda yazı yazarak konuşurduk neyse bi gün tam yine yazışırken ingilizce hocası aldı kağıdı allahtan ki üzerini karalamıştık konuştuklarımizin neyse ikinci der tekrar hocanın kâğıdı alacağını dusunerekten başladık kağıda rukiye hocayı çok seviyorum arkadaşım da hayır ben daha çok seviyorum gibi yazmalara ( hiç sevmezdik) bu aldı yine kağıdı hoca bi sevindi bi sevindi anlatamam ingilizcesi iyi olmayan biz iki arkadaşa sen kalk sözlü notundan 100 ver :))) hala arkadaşımla konuşuruz ve hatırladıkca gülme tutar. Daha çok var anılar ama bu bitanesi :)))
(763 puan) tarafından
Iyi taklit uygulamışsınız
(2,047 puan) tarafından
Yaaa çook sevdim bu anıyı
0 oy
tarafından
Benim üniversitede bir anım var dersle alakalı değil gercide bi gece çok acayip bir rüya gördüm her yer kan içindeydi tramvay raydan çıkmış ve bütün okul arkadaşlarımı ezmişti herkes per perişan bende elimde bir tüfek başlarında nöbet tutuyordum neyse sabah kalktım anne ben bu gün hiç iyi değilim okula gitmicem beraber kahvaltı yapalım mı falan dedim neyse tamam dedi annem gitme dinlen biraz tam ben kahvaltı yapıyorum telefonum çaldı üni den arkadaşım ayşe nerdesin allah aşkına seni arıyorum her yerde diye me oldu dedim her gün servis bekledigim yerde kaza olmuş bana benzeyen bir kız arabanın altında kalmış herkes ben sanmış sonra o kozcağız üç ay yogunbakimda kaldı uyandığında hiç bir şey hatırlamıyordu falan çok zor günlerdi işte o gün okula gitseydim o kizin yerin de gerçekten ben olacaktım 
(763 puan) tarafından
Iyi ki gitmemissin ya kız içinde üzüldü kötü bir ani olmuş senin için
tarafından
Evet bir dünya anım var ama beni en çok  etkileyen bu olmuştu
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Çocukluk iste saflik ya 2 sinifta iken stajyer ogretmen onumdekine tebesir firlatti o kafasini egdi hop benim goze geldi mi nasil yandi gozum korktu tabi kipkirmizi oldu annem delirdi tabi okulu basti kor olsaydi kizim vs bide okuldan kactm evede giremedim annem gebertti beni birde benim degilde arkadasm kirmizi tac takmisti kafasna sınıfa girerken hica lohusa misn ne bu diye rezil etyi kiz nasl agladi hic unutmm
tarafından
Ahahhaha lohusa mısına çok güldüm
(1,151 puan) tarafından
Ama erkekler uğraştı baya rezil etti nasil ayip oldu kiza ya
(763 puan) tarafından
Bu hocalar çok kötü ya
(1,151 puan) tarafından
Bide bayan hocaydı
0 oy
tarafından
Ohoo saymakla bitmez çok fırma Bi öğrenciyim annem hep okula gelirdi :) ×hatta birgün babamın yanında isyan etti yeter zahide millet oğlunun peşinde koşar ben senin peşinden :D babam çok gülmüştü :) :) :) 
0 oy
(304 puan) tarafından
Ahahah aynı şeyi bende yaşadım iştaklı iştaklı yazdım yağmur yağınca ağaç ıslanır ağırlaşır eğilir diye çok rezil olmuştum o zaman hiç unutnmam hoca da sınıfa rezil etmişti beni o zaman çok utanmıştım

Benimokuldan soğuma sebebim var lisedeyiz ben en çok ingilizce dersini severdim yeni bitane hoca gelmişti her dersinde ben parmak kaldırırdım sadece ama o hocada hiç beni tınlamazdı sonra yıl sonu puan verirken herkese 100 verdi bana 50 sinirlendim tabi gittim yanına bana neden 50 verdiniz dedim bi kelime daha edersen 40 yaparım dedi bida sordum sınıftaki herkese 100 verirken ben sizin derslerinize tek kişi katılmama rağmen neden 50 verdiniz diye sesimi yükselterek o zaman 40 yapmıştı sınıftan çıkıp gitmiştim ve çok ağlamıştım en büyük okuldan soğuma sebebim budur sonra bikerede matematik dersinde ilk kez soru çözmüştüm hocaya söyledim falan doğru dedi sınıftaki kimse yapmamıştı sonra hoca dedi ece bile yaptı siz nasıl yapamadınız diye sonra öyle dedi diye sinirlendim o BİLE kelimesine müdüre falan şikayet ettim hiç bişey de yapmadılar umursamadılar beni

Ya ben okulda sürekli kavga eden birisiydim sürekli arka taraflarda sigara içerdim kızları dçverdim okuldan kaçardım falan o yüzden kırmızı kalem yemiştim ama derslerde çok iyidim ya 
(763 puan) tarafından
Neyse ki yanlız değilmişim
0 oy
tarafından
Üniversite de hamileyken mezuniyet töreni sunmuştum karnım vardı baya çok cekinmistm basta :) 
(763 puan) tarafından
Ben utanırdım ya :)))
tarafından
Önceden ayarlanmıştı ama ikinci dönem hamile kaldım mecbur sundum
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Telefon yasaktı  

Bende ergenliği hızlı geçen bi tipim, yasak oln ne varsa hepsi cazip falan.. 

Telefonu koydum sıranın altına hocaya bakıyorum ama alttan mesaj atyrm. anladı :D

Hoca geldi merve  o telefonu hemen bırak dedi. 

Ben suç bastırcam ya YALAN SÖYLEMESENİZE diye  bağırarak  çıktım sınıftan :D 

(763 puan) tarafından
Hahahaha bak buda iyiyidi
tarafından
Ahahhaha kız sen ne olmayasın:)
0 oy
(927 puan) tarafından
Okul anısı şuan hatırlamıyorum ama. sağlık ocağı anim var kuzenle sağlık ocağına gitmiştim bizim aile hekimi babamı falan tanıyor beni gördü sohbet ettik bizim bi yenge var onu sordu evet akrabamız dedim aysel neyle korunuyor dedi bende saflık sigortayla korunuyo dedim kadın nasıl kahkaha attı bende anlamadım neden dediki annene sor eve gidince dedi sordum tabi annemde güldü bi yandanda doktora kızdı çocuğa bu soruulur mu diye .meğer olay çok farklıymış:( çocuk için korunmayı sormuş ben nerden bilim o yaşta:((
(763 puan) tarafından
Sigortayla kahkahani dibine vurdum ya
(927 puan) tarafından
:D o yaşta neden bileydim doktor kırık ya rezil etti beni:)
0 oy
(1,251 puan) tarafından

Tuvalette kızlar sigara içiyorlardı bende girdim 2 fırt alıyım dedim tam çektim dumanı üflicem ingilizce öğretmeni arkamdaymış döndüm kadının yüzüne üflemiştim :D

Daha çok varda en hafifi bu diğerlerini pek anlatamicam çok güzeldi ya ah keşke dönebilsem aynı arkadaşlarımla o liseye :))
0 oy
tarafından
Yaa bizde bi kere okul olarak gosteri yapicaktik baya buyuk salonda cokta kalablik ben kendim siir okuyacaktim 3 ya da 4e felan gidiyordum sanirsam sonra cikmadan once ogretmen herkese simit dagitiyordu banada verdi bende yemeye basladm beni cagirdilar ciktim simit halen agzimda fjekdjfk yutamadim millet beni bekliyor basladim okumya bi yandan da yutmaya calisiyorum arada duraksiyorum felan tam bi rezillikti yaaa :D
0 oy
tarafından
Sürekli sürme surerdim Türkçe hocası da hep kaldirr Kübra makyaj mi yapyon derdi hocam hacdan geldi sürme iymis yikiyom yikiyom çıkmıyor demiştim bi dönem hep sürdüm altıncı sınıfta karneme yazmış hoca ikinci dönemde sürmesiz daha başarılı olucagni düşünüyorum diye bide annem toplantıya geldiğinde sizin hacdan gelenler hiç bitmiyo herhalde demiş her gelen de sürme getryo herald demiş:)annemde yakisiyo ama hocam demiş: )ne içti gitti acaba annem
0 oy
(3,148 puan) tarafından

Okullar acildi hava soguk o donemde yollar buzlu falandi yani kışın yuruyerek gidiyorum okula duse kalka :D tam okulun yakinlarina geldim yuruyorum yanimda bi araba yavasladi benim adimlarima gore yavas yavas ilerliyor baktim sofor adam el yapiyor gel gel diye bana degil heralde diye devam ettim hala takip ediyor el yapiyor gel diye gitsene be slak dedim hizli hizli yurumeye çalıştım oda basti gitti tabi. Sonra okula vardım derse gttim baktim sinifa geldi adam megerse bizim yeni sosyal bilgiler hocasiymis. Tanistik filan sinifca ben tabi nasil utaniyorum sakliyorum kendimi farketti ama tabi aha dedi sende mi burdaydin sonra sınıfa dondu dediki ben bu salagi yolda gordum arabaya cagirdim usumesin diye slak dedi bana hic pasta vermiyo hee dedi herkes guldu :D :D

(2,200 puan) tarafından
Hahahah ayy cok kötü bi tesadüf:D
(3,148 puan) tarafından
Hemde nasil ama cok iyi bi insandi cok severdim ve onun anlattigi dersler hala gozumun onunde dun gibi konusmalari kelimeleri hareketleri filan. Cok etkili konu anlatirdi :)
(2,200 puan) tarafından
Bi an gozumde canlandi valla o sahneler :Ddd
(3,148 puan) tarafından
Hahah gercekten komikti :) ben bile gulmustum ama utanmistim cok :)
0 oy
tarafından

İlk okul 1.sınıfa giderken ozamanlar dışarı çıkma yasağı vardı sayım yapılıyormuş bende sabahın köründe kalkardım babam hadi kızım yat derdi bende o gün nasıl olduysa kalkmamışım babam başıma gelip kalk hadi geç kaldın deyip beni apar topar okula gönderdi arkamdan geliyor üstümü yarım yamalak giymişim uyku sersemi neyse okul yakındı ve pazar günü iki polis memuru nereye gidiyorsun sen dedi çekilin önümden okula geç kaldım deyip geçip gittim babam da arkamdan gülüyırmuş ve elim de yarım ekmek ve pırasa  :)))) neye uğradığımı şaşırmış bi şekilde koştur koştur gittim okula okulda kimsecikler yok eyvah sınıfa geç kaldım dedik okulun kapısına bakıyırum kimse açmıyor somra anladım ki o gün pazar ve babamın bana yaptığı o şaka hayatım boyunca unutamam elimdeki ekmek ve pırasayı çok sonra fark ettim eve bi sinirle gittim pırasayı babamın kafasına attım ağlaya ağlaya geri yatağıma girdim:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
2 Aralık 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 338 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,359 puan) tarafından soruldu
+4 oy
23 cevap 695 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,216 soru

12,222,983 cevap

36,818 kullanıcı

...