0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Özellikle nelere dikkat ettiniz neleri hiç tüketmediniz 

13 Cevaplar

0 oy
(4,877 puan) tarafından
Daaaştan yumıışaağını yiyorum ☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hergun 1 yumurta yedim 9 ay boyunca asla yemiyorum simdi oglum jcun yedim:)organik yumurta yedim 1 bardak sut hergun bolll.su bol yesillik bakliyat cok tukettim meyve hergun yedim ceviz yemedim sevmedgim.icun simdi olsa onuda yerim ama bebegim icin ogun atlamamak onwmli duzenli beslenmek lazim tavuk et balik yemek.lazim 4 kg dogdu oglum masallah:)
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Birçok şeye dikkat ediyorum. Az pişmiş yumurta, az pişmiş et yemiyorum, sebzeleri önce karbonatlı suda sonra sirkeli suda bekletip iyice yıkayıp yiyorum. Bunlar toksoplazma için yapılması gerekenler.

Tavuk asla yemiyorum hepsinde hormon var ve bebeğe direkt geçiyor 2 doktorum da bu konuda uyardı. Doğalını bulabilsem yerdim ama bulamıyorum.

Sucuk, salam, sosis, sakatat tüketmiyorum. Haftada 1 balık yiyorum (dip balığı olmamalı)

Bitki çayı tüketmiyorum. 2.5 litre su içiyorum. Her gün 1 maden suyu içiyorum, 1 ayran, 1 kefir içiyorum.

Normalde avokado severdim faydalı da ama mide ağrısı yapmaya başladı hamilelikte, o nedenle bıraktım.

Paketli, dondurulmuş ürünler yemiyorum. Günde 2 bardaktan fazla çay içmiyorum. Aklıma gelenler bunlar ama dengeli besleniyorum sonuç olarak. Aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz.
0 oy
tarafından
Ben şarküteri yemedm mesela canm türk kahvesi 1 kere tükettim . Sağlıklı beslenmeye çalıştm sabahları 1 yumurta mutlaka yedim ekmeği sadece sabahları tükettim
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Ben öğütme makşnesi gibi yiyodum 750kilo olmuştum
tarafından
Kaç kiloooo
(5,213 puan) tarafından
50 idim 66 olmuştum
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Herzamam ne yiyorsam onu yedim yiyorum
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Hergün 1 veya 2 tam haşlanmış yumurta, kaşar, beyaz peynir mutlaka yedim kahvaltıda ceviz, fındık, badem ama kavrulmamış olacak, kuru kayısı, kuru incir ara öğün olarak yedim, iyi pişmiş et, tavuk sevmediğim halde balık bile yedim bol yeşillik bakliyat ve günde 3litre ve fazlası su içmeye özen gösterdim günde 500 ml süt içtim kahve bağımlısı olmama rağmen hafta da 1 veya 2 taneye düşürdüm bitki çayı tüketmedim ama bu kadar sağlıklı beslenmenin yanında abu cuburda çok yedim açıkcası iyi pişmemiş et ve yumurta sakatat harici çoğu şeyi yedim
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Normal insan beslenmesi. Sadece alkol ve sigarayi cikardim hayatimdan. Zaten kaliteli besleniyorduk çok şuküŕ, yine devam. Canimin istedigi, gordugum herseyi kararinda, ayarinda yiyorum.
0 oy
(2,561 puan) tarafından

Hic bisey tuketemedim maalesef :D hamileligimde kilo verdim

0 oy
(2,425 puan) tarafından
Sakatat tüketmedim hiç, salim sosiz çok nadir. Genelde sebze, et ve tavuk beslendim. Günlük 2 bardak süt ve gün içinde meyve çok yedim. Kızım 5kilo doğdu dikkat etmem burdan belli gerçi:))
0 oy
tarafından
Ne bulduysam hatta 4 ay aç gezdim diyebilirim bulantı dan vs abur cubur yiyodum sonra bulantım geçince klasik ne varsa hiç hamileyim yememem gerek demedim bitek gazlı içicek içmedim
0 oy
tarafından
Hiç bişey yiyebildigimi yedimmm:))ahahahh
0 oy
tarafından
Allah ne verdiyse tüketiyorum genelde aksamlari süt tüketiyorum az pismjs yumurta cok cok severim bi kac kez yedim cok canim cekti diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 184 göst.
+1 oy
3 cevap 132 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Prensesp (9,252 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 259 göst.

Kategoriler