Kızlar iki yaşında oğlum var ne yaptıysam gece uyumuyor saat iki demeyince yatmıyor gündüz erken kaldirsam uykusuz bıraksam ne yaptımsa nafile
Bnde uykusuz kalıyorum ve sabah 11 de uyanıyorum kahvaltı falan derken saat 1 oluyor gün boyu yaptığım tek şey mutfağı toplayıp bulaşıkları yıkıyorum yatak odamın dolapları sürgülü oğlum açıp bütün çamaşırlari yere atıp dağıtıyor ben bir yandan yapıyorum o bir yandan karıştırıp herşeyi yerlere atıyor banyoya giriyor kapısını kitlemeyi unuttuğum her yeri talan edip çıkıyor sürekli su istiyor ama içmek için değil yere dökmek için eline süt versem meyve suyu versem bardakla verdiğimde içine elini sokuyor biberonla verdiğimde yerlere yada kafasından assa döküyor önceden çok titizdim dip köşe temizlik yapardım hergün şimdi perdelerim çok kirli koltuklar zaten çöplük gibi kış günü silsen kurumuyor elektrikli supurgem bozuk yaptırmadım yenisini alacak gücümuz yok her yer dağınık mutfaktaki çekmeceleri kullanamıyorum ne bulsa yerlere atıp dagitiyor
Doğru düzgün yemek yiyip kalkmıyor benm yedirmeme izin vermiyor kendi yemek istiyor her yere döküyor falan bnde artık yoruldum afedersiniz evi b.ok götürüyor ben mutfağı temizleyip cikiyorum sadece birde günlük evi havalandiriyorum hepsi bu