0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bundan 2 sene önce bir tanıdığımız doğum yaptı 100 TL götürmüştük o zaman lc waikikiden 2 takım geliyordu rahat 50 TL ye. Bu senede ben çocuklara doğum günü yaptım bu kadın kızıma hırka almış lc waikikiden 70 TL ye bir de oğluma alt üst yazlık takım almış. Ev hediyesi olarakta bana cam çaydanlık getirmiş. Çocuk kıyafeti konusunda ödeşmiş olduk. Çünkü onun kaynanası bana ev hediyesi getirmedi ama benim kaynanam ona ev hediyesi götürdü çift kişilik bataniye. Bende ona lavın ayaklı kasetlerinden aldım dondurma ve sunumluk için 6 tane 70 TL ye. Sizce yeter mi canlar yoksa ayıp mı olur? 

9 Cevaplar

0 oy
(8,590 puan) tarafından
Bence yeterli canım. Azı çoğu olmaz hediyenin. 
tarafından
Kuzum o kızıma lc waikikiden hırka oğluma alt üst takım birde ev hediyesi olarak cam çaydanlık getirdi. Benim kaynanam ona bana getirdikten sonra çift kişilik bataniye götürdü bende lavın ayaklı sunum kasetlerini götürüyorum o benim doğumuma gelmedi ben onun doğumuna gittim 100 TL verdim doğuma hastaneyede gittik ekler kurabilyer falan götürmüştük kaynanam gille o zaman 100 TL de öyle gitmişti
-Reklam-
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Yater kiz yaptiklariniz denkleşiyo  iste
tarafından
Evet hatta biz yine fazla görmüş olduk kaynanamla ortağız çünkü maddi konuda
0 oy
tarafından
Bence yeterli kuzum 
tarafından
Bencede ama altaki yoruma bak xhsbsbebdbdbd
tarafından
Puhahahaaaaa
0 oy
tarafından
Yeterli canm
tarafından
Bencede ama üsteki bayan yetersiz görmüş
0 oy
tarafından
    Yeterli canm
tarafından
Bencede çünkü hastaneye doğumuna falan ekler kurabiyeler falan hep götürdük doğumda sonrasında eve geçince  ayriyeten gittik 100 TL verdik. Kaynanam evini görmeye 200 TL ye bataniye aldı bende ayaklı sunum kaseleri aldım
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Yeter canım ya daha ne olsun 
0 oy
(463 puan) tarafından
Bu kadar neden kılı kırk yarıyorsunuz bana çok tuhaf geliyor
tarafından
Hak geçmesini istemiyorum çünkü
(463 puan) tarafından
İyi de bu kuruş hesabı yaparak mı olcak onu anlamadım. Kuruş hesabı yapacaksanız neden alıyorsunuz ki hediyeyi bir manası kalmıyor. Yani yanlış anlamayın tuhafıma gittiği için söylüyorum aman dur bi eleştiriyim diye değil
tarafından
Şimdi benim burda aslında önemsediğim şu az mı götürüyorum ona göre bir şeyler daha alayım evet malesef ki 1 kuruşun hesabını yapmak lazım bu devirde her şey çok pahalı zaten bana hediye getiren kişinin karnı tok emin ol ki çok zengin birisi
(463 puan) tarafından
Hediye dediğimiz şey yarım elma gönül alma değil midir. Yani herkes kendi bütçesine göre hareket eder. O bana doğumda 20 verdi ben ona 10 verdim ama kalan 10a takım aldım bu kadar detaya ne hacet. Bütçen neyse ona göredir. Maksat bir gönlü hoş tutmak. Kardeşim aşırı zengin biz ise orta gelirliyiz kızıma neler neler aldı yaptı hala da yapar. Napiyim bütçemi zorlayıp aynılarını mı yapiyim şimdi
0 oy
(1,358 puan) tarafından
yeter kizzz daha ne olsunnn 
tarafından
Az geldi gözüme o hepsini toptan getirince mi böyle oldu bilemedim kuzum
(1,358 puan) tarafından
yok be abartmaa iyii iste

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 148 göst.
28 Ekim 2022 Aile kategorisinde Annelerrr (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 883 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,751 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 207 göst.
19 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde Asel Linam (968 puan) tarafından soruldu

403,862 soru

12,098,990 cevap

36,408 kullanıcı

...