0 oy
674 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından
Eşiniz annesini babasını veya bi yakınını görüpte size karşı tavrını değiştiriyor mu 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır tam dersine ailesine karsı tavrı degısıyo
(244 puan) tarafından
Anladm canım
(3,102 puan) tarafından
Oda sıkntı neden tavir degistrme geregi duyuyor ki
-Reklam-
0 oy
(658 puan) tarafından
Degismek degil bence gerçek yüzü 
(244 puan) tarafından
Öylede denir
0 oy
(12,268 puan) tarafından

Evettttt git...uuuu kalkıyor ama onlar gidince ben de o totoyu yere çarpıyor ummm:D

(244 puan) tarafından
Helal olsun o zaman sana
(12,268 puan) tarafından
Hahahah teşekkürler canım
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yok kız yapmaz ama bilir yaparsa öyle birşey tepkimi gösteririm en nefret ettiğim harekettir
0 oy
(693 puan) tarafından
Değistiriyor normalden daha fazla iyi oluyor (: aksi olduğunda benmde nasıl değişeceğimi çok iyi biliyor
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Yok kendi ailesinin yanında da benim yanımda da benim ailemin yanında da hep aynıdır düzadam:)
0 oy
tarafından
Olumlu yönde değişiyor :) özellikle bacılarının yanında 
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Değişmez olur mu ama.degistigine pişman oluyor 
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Oo önceden degisirdi ses bi yukselirdi kestim o sesiniii simdii annesi babassi ablalarinn yannda hayatim diye seslenir ahahahaha :-)
(11 puan) tarafından
Nasıl yaptın kız
0 oy
tarafından
Bnmki yapar Bnde 2 yüzlü sun bana ayrı ailenin yanında ayri davranıyor sun diyorum
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Beraber otururken yapardı ama şükür simdi bir dediğimi iki etmez Allahima hamd olsun
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Hayır  hiç  değişmez  hem  neden  değişsin ki ne kadar saçma normal de nasılsa öyle davranır 
0 oy
tarafından
Yok cok sukur oyle bısey heo aynıdır haklı kımse ondan yanadır  durduk yere de ego kabartmak ıcın sscma sapan davranmaz 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Yok cnm degismyo ailesi aynı 
0 oy
tarafından
Bnmki aileisnin yanında simariyor saçma sapan davranıyor 
(62 puan) tarafından
benimkide aynen böyleydi 2. yıl geldiklerinde ben eşime dedim ki tek bir davranışında ailende olsa rezil olursun hiç susmam o da biliyo .allahtan eskisi gibi değil
0 oy
(17,537 puan) tarafından
Cok şükür degismez neyse o. Hatta daha sevecen oluyor bana karşı ailem ya da kendi ailesi gelince 
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Esimde oyle bisey yk sukurde babam oyle 
0 oy
(495 puan) tarafından
Degisir surekli kizan bi adam gelir onlar varken yuzume bakmaz konusmaz sadece bisy ister ondada ortaya soler benden istemez o istedigi icin ben geterim bi konusma oldugunda ben bisy sorsam bile cevap vermez iki kere uc kere sorarsam ole cvp verir ve deliliriyorum bu durumada nabacagimi bilmiyorum 
(62 puan) tarafından
ayna ol eşine ve şunuda söylim bazı aileler yani kaynana ve kayın pedet bu duruma ses çıkarmıyorsa hoşlanıuorur bu durumda .bana bir kere öyle birşey yapmaya kalktı annesiymiş babasıymıi bi güzel bağırıp çağırdım ailesinede sonra dedim benm ailem olsa böyle yapmazdı siz böyleymişsiniz .sustular bi dahada görmedim bişi oldumu hemen oğullarını sustuturlar.ben hizmetçi değilim onlarında kızları sayılırım noluyo niye beni görmüceklermiş valla susmam ne gelirse söylerim
(495 puan) tarafından
Er gec anlasilacak neyin ne oldugu ve pisman oluncak ama is isden gecmis olacak ki eminim elimden bisey yapmak gelmiyor artik herseyi akisina biraktim
0 oy
tarafından
Hayir niye çocukmuş değişsin tavrı 
0 oy
(62 puan) tarafından
valla bazı arkadaşlara yprum yaptım bütün yorumlarıda okudum kendimce çıkardıgım sonuç benim eşim 2 erkek kardeş ve kaynanam accayip şımartmış durumda onları ondan değişiyordu.ben tavrımı ikisinede koyunca yapmıyorlar.ama çok zor bindurum hele ilk yıl noluyo dedim anlıyamadım sonradan eşimi uyardım sen böyle olursan bende ailenin yanında bağıran çağıran ne bilim ılımlı olmayan en azından çevrene katlı öyle gözüken biri olurum kendinş düzelt neysen o kal .oda anladı arada annesi şımartıyo ama bende siyorum ben varım 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 673 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 545 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,032 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 196 göst.
5 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.

413,848 soru

12,456,981 cevap

46,520 kullanıcı

Kategoriler

...