Kızlar kaynanam yarın bütün komsularini cagrcakmis yeni taşındı gelmek istiyolar diye cagirmiskende mevlüt okutalim demiş. Tabi bunu 2 hafta önceden eltime söylemiş benim haberim bile yok. Her zaman herşeyi ona söylüyor bana gelcegini bile ondan duyuyorm günler öncesinden. Banada gelcegi zaman arıyor yarm saate geliyorum diyor kaç kere evde degilim önceden haber ver ona göre bende kendmi ayarliyim diyorum ama yok her seferinde aynı şeyi yapıyor eşim bile söyledi kac kere hala aynı. Bugünde eşimin yanına dükkana gitmiştim. Eltimle ayran falan almışlar onlarda geldi. Banada orda söyledi yarın mevlüt var diye bende gelemem bebekle dedim virüs var 35 kişinin arasına nasl getiriyim merti dedim haklsin dedi eşimde soyledi o zman bittikten sonra gelrsin dedi banada bisey demedim baya bozuldum ama her zaman aynı şeyi yapıyor. Mevlutten sonrada gitmek istemiyorm sonuçta virus olsa kaynanama bulascak ondan bize gene bulaşır. Bebegm daha 6 aylık. Ne desemde eşime gitmesem gerçekten iyice soguttu kendnden eltim abisinin kızı kaynanamin o yuzden beni sürekli disliyor bende artk gorusmek bile istemiyorum hicbiriyle.
1,490,367 soru
24,357,180 cevap
346,807 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın