0 oy
135 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,423 puan) tarafından

Kızlar oğlum 21 aylık cümle kurmuyor tek kelime kullanarak biseler anlatmaya çalışıyor çoğu şeyi söyleyebiliyor ama iki kelimeyi yan yana kullanmıyor bide hiç egitici oyuncakları kitabı vs yok bende ınstagramda yükselen zeka diye bi sayfa var ora ile konuştum çocuğumun durumunu anlattım tlf bağımlısı asla değil hatta hiç ilgilenmez tv tlf ile oda bana bu kitapları mutlaka almalısınız dedi 415 tl tuttu sepette gereksiz mi alsam mı yinede acaba yada başka eğitici kitap ne alabilirim tavsiyeniz var mıdır 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birden bu kadar alma canım.  Ben geçen 2 hareketli kitap 6 hikaye kitabını indirimler 130 q aldım.  Öyle denk getir. Ve benim tavsiyem çocuk Akademi nin eğitici Setleri var onlardan al. Çok güzel birsürü aktivite 
(1,423 puan) tarafından
Evet banada fazla geldi zaten alamam hepsini parça parça belki dediğiniz siteye de bakicam
-Reklam-
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Kuzum tabiki eğitici şeyler al ama üzülme diye diyorum benim oğlum 21 aylıkken daha yeni yeni temel kelimeleri kullanmaya başladı şuan 28 aylık söylemediği hiç bişey yok 3 ki cümle kuruyo bende doğduğundan beri kitap okurum su kiblegahin zeka kartları vardı ya onları aldım bir sürü şey öğrendi ordan 
(1,423 puan) tarafından
Bende kitap okumuyorum ama konuşuyorum herseyi izah ediyorum anlatıyorum dikkatlice dinliyor da söylediğim çok şeyi soyleyebiliyor ama cümle yok kiblegaha bende bi bakayım çok sagolun
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Sadece en baştaki kitabı al yada onun 2_4 olanını ikiside birbirine benzeyen kitaplar zaten.ben sana atayım foto canım kızımda kullandığım kitaplar kızım da 21 aylık ama baya kelime dagarcigi var bu hafta hatta cümle kurmaya başladı kitapların çok etkisi var 
(1,423 puan) tarafından
Ben geç kaldım galiba ya ihmal ettim sanki çocuğu inşallah telafi ederim bu dediklerinize de bakicam
(7,435 puan) tarafından
Bol bol kitap oku canım
0 oy
(7,435 puan) tarafından

image

image

buyuk sorular kitabı mükemmel bir kitap içinde kendince hikayelere bile olusturabilrisun.diger steker li yapistirmali o yapistirken şekilleri nesneleri renkelri öğreniyor kelime dagarcigj genişliyor.kartlar falan var onlardan da güzel kelimeler öğreniyor.birde sihirli boyama kitabı var onu da boyadikca birşeyler çıkıyor aaa ne buldun diye soruyorum söylüyor 
(1,423 puan) tarafından
Kac yaşında çocuğunuz
(7,435 puan) tarafından
27 Aralık'ta 21 aylık olacak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 752 göst.
26 Mayıs 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
19 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 83 göst.

412,675 soru

12,424,334 cevap

45,396 kullanıcı

Kategoriler

...