0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kizlar ay icimde tutayim tutayim diyorum o kadar zoruma gidiyorki tutamiycam daha yeni gene tartistik esimle surekli beni cocuk gibi kandiriyorlar biliyorsunuzdur cogunuz esya durumunu bilmeyenler icin kisaca aktarayim bizi yazin koye goturdu annesigilin üstüne tasidi benim esyalarimi hep orda birakti benim suan 1 koltugum var aylardir bazam bile yok neyse ben koltuk bakiyordum o kadar pahaliki 3700e cok guzel koltuk buldum adam spotcu ama koltuk 0 yarisini pesin yarisini taksitlendiririz dedi adam almamak icin israr ediyor eline turlu imkan gecerken neyse geldi bos bos bakiyor letgoya bosa bakma alismissin belese 200 300e koltuk bulamazsin dedim e bulamadida guya bu aksam para verecekti patronu (kuzeni) her zamanki gibi oda yalan cikti kuzeninde suc yok isteyince gonderiyor ben istedim gecen adam atti fazlasiyla esim dogru duzgun ihtiyaclarimizi soylemedigindwn esimin istemesiyle 400 atmisti vallaha kizlar bildiginiz beni kullaniyo dun aksam oyle demesindeki sebepte canı istediginden anladiniz hep oyle yapar cunki canı isteyince butun istediklerimi halledecek gibi konusur isi bitince 180 derece döner bende 15 gunu gecti asla yanasmadim gece bu benim aksama kadar cocuk salladigimi bile bile yanasip durdu uyutmadi gene yanasmadim ama suan gozumdn uyku akiyo bugunde dedim bana bidaha dokunma biktim yalanlarindan ben snin kullan at mendilin degilim herseyden soguttun. E haksizmiyim kizlar?

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Diger evdeki esyalati neden getirmiyon
(3,102 puan) tarafından
Ben nasil getirebilirim onu ayarliyacak olan kocam onceki postlarima bak istersen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok haklısın canım ama kaynann gildeki eşyalarını getir yenisini alcana
(3,102 puan) tarafından
Getirmiyoki onlara birakti kendince bana demiyo ama belli
tarafından
Eşya istemiyorum o zaman onları getir de
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Eşyalarında o eve getirseydin keşke bu kadar zorlanmazdinnn
(3,102 puan) tarafından
Getirmediki
(15,940 puan) tarafından
Ayyy canım iki çocukla neden öyle yaparkii bu adamm
0 oy
(14,904 puan) tarafından
Kaynanan geri versin eşyanı
(3,102 puan) tarafından
Koydeki evimzdw getirmedi onlari kaynanamda degil ama kullanir onlar
(14,904 puan) tarafından
İyi de napayım köydeki evi sürekli orda değilsin ki letgodan koltuk bakacaginiza eşyanız varmış ne güzel alın getirin paranız oldukça oraya eşya alırsınız
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Esine de diger eşyalarını getirt madem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 324 göst.