0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından
https://ty.gl/jhejmd4ka1 kızlar bu mama sandalyesinin oturma yeri küçük mü

5 Cevaplar

0 oy
(15,062 puan) tarafından
Hayır bizimkiyle aynı duruyor oturma yeri
(143 puan) tarafından
Küçük mü yani 3 yaştan da 6 yaşa kadar aktivite masası olarak kullanılir yazıyor hangisine güvenelim :(
(15,062 puan) tarafından
Hayır canım küçük değil. Şuan 2 yasa yakın kızım 19 aylık 2 yaşa kadar kullanılır sonrasında masa olması güzel birşey
(143 puan) tarafından
Kaç kilo canım bebiş 10 kilo çocuğum sığmıyor gibi yorumlar yapılmış birde sizin mama sandalyesinin ismini yazabilir misin canım
(15,062 puan) tarafından
Pilsan kuzum benimki bim veya şokdan alınmış olması lazım kızım 11.750 kg 19 aylık niye sigmasin şuan gayet güzel sığıyor
-Reklam-
0 oy
(30,403 puan) tarafından

O kadar paraya değmez bnce şurada taş catlasin 5 ay ya kullanılıyor yada kullanılmıyor 

Daha uyguna sağlam birşey bulunabilir .

(143 puan) tarafından
Şimdiye kadar alayım dediğimde görümcem hep ne gerek var dedi şimdi de yerinde durmuyor 11 buçuk aylık alayım en azından içinde durur bişeyler yediririm diyorum
(30,403 puan) tarafından
Cnm 11 aylık bebeğe daha gerek yokki durmaz assagi asılır bebeğin büyümüş
(143 puan) tarafından
Öyle mi diyorsun canım bilmiyorum ki bende en azından orda yer diyordum
(30,403 puan) tarafından
Yok kuzu alsan kullanamazssin kalkıp çıkmaya çalışır büyümüş çocuğun o paraya farklı birşeyler al derim.
İnan kullanışlı olmuyor ancak 6 ay ile 9 ay arası iyi oluyor ama sen bilirsin
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Güzel bence uzun ömürlü 6 yasa kadar kullanır masasıda var

(143 puan) tarafından
Bnde öyle düşünüyorum ama oturma yeri küçük deniyor yorumlarda bilemedim
(2,360 puan) tarafından
Hayır benim 8 yaşında ki kızım o küçük bimin mama sandalyesi var ya ona sığıyor bununda yemek tepsisi çıkınca siğar yani
0 oy
tarafından
Kujji  'nin bizimki civilden 110 tl ye almıştık 6 aylıkken bebegim halen kullaniyorum yerde yücemiz zaman üstünü çıkartıyorum bazen öyle oynuyor masada oyuncaklarıyla 
(143 puan) tarafından
Oturma yeri dar mı canım birde düşme riski var mı diyelim suyu bitti yada bişeyi unuttum mutfağa gittim geldim o arada içinde bırakıp gidebilir miyim devrilme riski var mı yani
tarafından
Ayaklarına dikkat et mağazan aldığım icin ayaklarına baktim kalınlığına yerden oynamamasına ilk zamanlar zaten cok hareket etmezdi içinde kemerini tak ama yinede suan 15 aylık yemek yedirirken ayagi kalkıyor bir ayagini dışarı cikartiyor kemerini çıkartmaya çalışıyor o yüzden üst sandalyesini çıkardım yerde yiyoruz onun icin masasına koyuyorum yemeğini döke saça yiyor.yani bi sure sonra zaten ayaklanır ordada.her zman yaninda ol ama sandalyesini kullanırken.
(143 puan) tarafından
Mama sandalyesinin tam olarak ismi ne canım trendyolda arayınca çıkmadı
tarafından
0 oy
tarafından
Ya ben kiwi koala almıştım çok memnunum ama fiyatına baktım şuan 850 olmş 
(143 puan) tarafından
O kadar bütçem yok canım ya :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 180 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 463 göst.
16 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simru (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
15 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde MinnieMouse (3,245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,097 soru

24,380,850 cevap

348,717 kullanıcı

...