0 oy
326 göst.
Aile kategorisinde (1,045 puan) tarafından
Buraya daha önce de yazdım eşim romanyaya gitti benide kaynanamlara bıraktı.hem evde tek kalmamak için hemde ekstra bir masraf çıkmasın diye.neyse abim bugün mesaj attı memleketten yaşadığım yere çalışmaya gelicek sende kalcam diyo.sen şimdi kaynananlardasin ne zaman eve gecicen sende kalacam diye geliyorum dedi.abi gel ben geçerim eve dedim.ama eşim masraf olmasin ben ödeyemem diye beni babasıgile bıraktı oysa şimdi ne olcak bilmiyorum

10 Cevaplar

+1 oy
(156 puan) tarafından
Abin masrafları karşılasın o zaman canım napacan başka. En azından kira vermez sen de evinde rahat edersin. Ama eşin fedakarlık yapıp tamam ben yollarım dese daha güzel olur tabi
(1,045 puan) tarafından
Yok kız abim benim masrafları karşılaşa kendine ne kalır ki zaten karşılamaz ben abimin huyunu biliyorum
(156 puan) tarafından
Valla o zaman zor canım. Siz de sonuçta masraflardan kısmak için didiniyosunuz şimdi eşine desen o da büyük ihtimalle kabul etmeyecek. En mantıklısı abine olduğu gibi anlat
(7,681 puan) tarafından
İyi de abin kazanacak diye sen niye kaybedesin ? Kocanın hiç mi canının kıymeti yok adam ta oralara gitmiş geçim için ..
(1,045 puan) tarafından
Lmihrace işte kuzum eşimi düşündüğüm için sıkıntı yaptım ya kendime bu durumu
tarafından
Manas canim.abine soyle.acik açık ben evde ek.durum.olmasin diye kalmıyorum.kaynanamdayim esimde eve gecmeme izin vermiyor de . Utanılacak birdurum değil.. herkes kendi totosunu düşünüyor esin gurbet ellerde o adamada  gunah. Sizin için emek harcıyor ve ailesinden uzakta. Gelme de küsen kiralan kırılsın zorda kalsan abin sana çıkarıp para vermeyecek
-Reklam-
0 oy
(961 puan) tarafından
E canım abin geliyorsa üstüne düşeni de yapsr herhalde 
0 oy
tarafından
Ne kadar kalıcak ki abim emrıvakı yapmıs hoş degıl 
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Abine soyle kuzum masraf olmasin diye burdayim abi param yok napalim diye
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Ne kadar süre sende kalıcak ? Eşinle bir konuş bence . 
0 oy
(327 puan) tarafından
Abine açıkça durumunu belirt bence eşinle nasıl konuşup kaynananlarda kalmaya karar verdiğini söyle ona göre karar versin
(1,045 puan) tarafından
Valla canım abim beni ağzına sakız eder o zamanda
(327 puan) tarafından
Ozmn eşimle burda kalmama karar verdik aklı bende kalmasın diye de
0 oy
(7,681 puan) tarafından
Sende deseydin abine bu şekilde keşke . O da bile bile gelirdi . Ya da gelmekten vazgeçerdi. İnşallah eşinle aranızda sıkıntı olmaz bu
(1,045 puan) tarafından
Diyemedim çünkü abim beni ağzına sakız ederdi
(7,681 puan) tarafından
O zaman topu eşine ya da kaynanana at izin vermiyorlar de ya da kaynanamin işleri var bırakmıyor beni abi kusura bakma de
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Pardon!

abim geliyor tabi ki eve gidecegim masrafi düşünecek degilim
0 oy
tarafından
Canım madem öyle neden ben geçerim gel diyosun ki..gecmicem abi burda kalicam ben deseydin ya en baştan..abinde sana güvenerek neden geliyo ki..çok istiyosan anahtarı ver kalsın herşeyin ödeyip..
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Kısa sure kalcaksa neyse de uzun kalcaksa soyle abine masraftan kismak icin evde kalmıyorum diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
18 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
16 Şubat 2023 Aile kategorisinde Miniminnaķ (3,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 772 göst.
1 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde AlpereNur (17 puan) tarafından soruldu

407,010 soru

12,215,869 cevap