0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geberiyorum denemediğim hiç bişey kalmadı geçmiyor uykusuzluktan geberiyorum ama uyuyamıyorum kızlar napıcam

12 Cevaplar

0 oy
(8,584 puan) tarafından
Geçer inşallah rabbm yardimcin olsn cnm 
tarafından
Amin inşallah sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sumak suyu demedin mi canım sumak yap içine karbonat biraz da tuz hemen uyusturur ben hep öyle yapıyorum sogukta uygula buzu yanağına köy oda çok iyi geliyo
tarafından
Yavrum susmak yk evde buz koydum geçmedi
tarafından
Hmm yarın al istersen iyi geliyo çünkü bende hameyim dişim hep ağrır ben sumak karbonat tuz yapıyorum iyi geliyo çok gecmiss olsun canim arada limonda koyuyorum limon kes köy dişinin arasına
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(4,503 puan) tarafından
Tuzlu suyla gargara

Sirkeli suyla gargara

Ağrıyan  dişe sarimsak ezip koymak

Karanfili agriyan yerde cignemek ama anlik uyuşturur.  
tarafından
Hepsini yaptım kesmedi canım
(4,503 puan) tarafından
Diş  ağrısı  da hiçbir  şeye  benzemiyor rabbim yardımcın olsun. Agrı  kesici neden icmiyorsun? Emziren anne misin? Ya da hamile? Bunlardan degilsen ic gitsin kız majezic
0 oy
(487 puan) tarafından
Curukmu var eğer öyleyse sarımsak köy bastır oraya iyi gelir
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Arveles varsa iç bı tane kuzum çok iyi geliyor beni bı o dindirdi
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ben dis ağrısını hamilelikten önce alveresle durdurabiliyordum sadece canım eğer evde varsa iç diste baya etkili 
0 oy
tarafından
Karanfil koy ağrıyan yere yada sarımsak denemediysen eğer geçmiş olsun
0 oy
(9,623 puan) tarafından
Canim acaba çektirmeyi mi denesen bu kadar agri çekmeden 
0 oy
tarafından
Dişol al hemn kesiyo kiz
0 oy
tarafından
Karanfil yağı dene kuzum bana çok iyi geldi bilirim o ağrıyı Allahım kimseye yaşatmasın 
0 oy
(684 puan) tarafından
Bende çekiyorum hamileliğimden bu yana 9 aylık olduk dün gittim yine yapmadılar. Ön muane oluyormuş 3 ocağa attılar. Nasıl dayanıcam bilmiorm devamlı fırçala. Sirkeli gargara yap. 
0 oy
(14,939 puan) tarafından
Tuzlu su gargara yap kuzum. Disinol varsa almaya çalış 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 198 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibel01 (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
17 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
5 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,419 soru

23,693,454 cevap

311,135 kullanıcı

...