0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından
Bu saat oldu halen uyumadı ya tam düzeldi diyorum geri aynı oluyor. İki aylık oldu geceleri yine aynı uyumuyor. Ne yapacağım. Tam uyuyor geri uyanıyor. Daha yeni doyurduğum aç gibi davranıyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi bu uykusuzluk çok zor benim bebeğim 9 aylık ve grip oldu dünden beri ben sadece 4 saat uyudum ama sizinki daha çok küçük insallah zamanla kendi saatini belirleyip daha çok uyuyacak siz de da rahatlayacaksiniz ben o aylarda çok aglardim sinirimden 
(564 puan) tarafından
Ben de ağlayacam az kaldı bir de adam horluyor ya gıcık oldum iyice. Anama kızıyorum niye erkek doğurmadı beni diye
tarafından
Ay o kısma ben de katılıyorum inan ki çocuğu eşim istedi ama tüm zahmet bana normalde yardımcı oluyor Allah var ama uykusunu feda edemiyor asla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben simdi salladim uyudu simdi yatcam 2 gun once sabah 7bucuga kdr uyutmamisti ama simdi uyuyor sukur Allah m yardimcin olsun bacim iyi geceler :/
(564 puan) tarafından
Tam uyuyo yatıyorum geri uyanıyor 10 dakika bile sürmüyor uyanması
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ende 1 saattir salliyorum 6 aylik.6 aydir boyle gece yarim saat 1 saat uyutmaz. :(
0 oy
(112 puan) tarafından
5 aylık bebeğim 40 dan beri bu duzendeyiz yoruldum yıprandım 1 saat sonra buyuk oğlumu okula yollamak için hazırlayacağım 
(564 puan) tarafından
Ya düzelir diye bekliyorum ben iyice korkuttunuz. Düzen denen birşey kalmadı öğlen de zor kalkıyorum 3 yaşında kızım da var şimdilik annem yanımda bakalım o gidince ne yapacam
0 oy
tarafından
Benimde 2 buçuk aylık sallıyorum uyumuyo emziriyorum uyumuyo yatağına koyunca çığlık çığlığa nolucak bilmiyorum
(564 puan) tarafından
Aynı ya Allah kolaylık versin bize valla
0 oy
tarafından
Olmazmiiii :)))

2.de.kalkti

4 buçukta.kalkti

5.bucukta kalktı 

Şuan ayagimda ve saat 5.41

Ve böyle.kalkan kizim.malaesd 2.yasindaa 26 aylik
0 oy
(3,679 puan) tarafından

17 aylıktan selamlar :D gece geç yatti 100 kere uyandı şimdi de oturduk öyle ben uykusuzluktan maf oldum onun hiç uykusu yok

0 oy
tarafından
Kuzum 6 ayına kadar sıkıcaksn dişini , 6 aydan snra biraz rahat ediyosn en azından bende geçtim o yollardan allah yardımcn olsn

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 428 göst.
9 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zeynepagd (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 644 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 241 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,046 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,083 soru

23,659,728 cevap