0 oy
648 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (73 puan) tarafından
Dogum yapali 3.5 ay oldu 26 kilo almistim 23 kilosu gitti oyle aman aman dikkat ediyorum diyemem canim yemek isterse abartip dedigim de oluyor bazen yemeyeyim diyerek dikkat ettigim de bi kac gündür abarttim ve bugun tekrar kaldigim yerden devam ediyorum 10 15 kilo daha verme hedefim var sizde durumlar nasil hamilelikte kac kilo aldınız hepsini verdiniz mi ne kadar surede verdiniz neler yapiyorsunuz kilo vermek icin? Zorlanıyor musunuz ben ozellikle dogumdan sonra ilk haftalar çok istahsizdim ama son zamanlarda istahim acildi 

10 Cevaplar

0 oy
(834 puan) tarafından
93 kiloyla hamile.kaldim doğumdan çıktığımda 78 kiloya düştüm ama sutum hıc gelmedi ne bulursam yedim yine 93 kilo oldum şuan diyetisyene gidiyorum en son 87 kiloydum:)
(73 puan) tarafından
Hamilelikte cok kilo almadınız sanirim
(834 puan) tarafından
Aldım almaz olurmuyum 23 kilo aldım:))
(73 puan) tarafından
Dogumdan ciktiginizda nasil 78 kiloya düştünüz 93 le hamile kaldiysaniz orayi anlamadim Dogumla birlikte hemen 15 kilo gitti yani
(834 puan) tarafından
Hemen gitmedi 20 gün içinde gitti hemen nerede gidicek yani doğum yaptıktan sonra demek istedim
(73 puan) tarafından
Anladim.canim yine verirsin olsun
-Reklam-
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Yaa ne guzel darisi benim basima toplam 12 kilo aldim ama sadece 3 kilosu gitti dogum yapali 52 gun oldu hâlâ 3 kilodaa daha fazlasi gitmedi yemedigim zaman goguslerim fos oluyor sut olmuyor bebegim agliyor yaptigin bisey varmiydi canim birde kac kilo ile hamile kaldin
(73 puan) tarafından
Ben onceden calisiyordum kasiyer olarak calistigim donemde cok kilo almistim 89 kilo olmuştum isten çıktım 9 kilo verdim sonra öğrendim ki hamileyim ondan sonra dur durak bilmeden yedim vallahi :)) 80 kilo ile hamile kaldim 106 kilo doguma girdim canim dogumdan sonra diyorum ya ozellikle bir sey yapmadim zaten ilk 2 haftada 90 a düştüm. 90 dan sonra yavas yavas gidiyor iste ekmegi kestim en belirgin sey bu oldu sanirim zaten emzirmenin de etkisi var sut olsun diye de tatli seyler yiyeyim mantigina hic girmedim 3 lt su içiyorum her gun gecenlerde sutum kesildi o zaman kim ne derse yaptim her seyi yedim hem psikolojimde etkilendi stres oldum ondan da yemeye abandim ama kilo almadim canim
0 oy
tarafından
Valla cnm ilk kizimdada bundada hickilo takıntım olmadı yeterki sağlıklı olsun da dedim... Zaten çocuklar büyüdükçe koşuşturmaktan ister istemez kilo veriyosun.  Ben ilk kizimdada 70 kiloydum doğum yaptığımda kısa sürede 56 oldum..  ikinci kizimada 52 ile hamile kaldım 66yla dogurdum .. yarın bugün koşuşturma başladığında hepsi iniyo.:))
(73 puan) tarafından
Dogru söylüyorsunuz kilo gidiyor ama dikkat etmekte yarar var ben iştahlı bi insanım yemek yemeyi cok seviyorum o kosturmaca dikkat etmesem yesem bana hic fayda etmez eminim :) o yuzden dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince
tarafından
Bende yemeyi severim:))) birazda cnm galiba bunyeylede alakalı kimi insanlara bkiyom aşırı yiyo ama çöp gibi:)))) dikkat etmekten zarar gelmez sağlık içinde önemli.
(73 puan) tarafından
Tabiki canim :)
0 oy
tarafından
57 ile hamile kaldm 70le doguma girdim. Dogumdan 1 ay snra 55e düştüm ama sut olsn diye devamli yedigim için yine 60 oldum
(73 puan) tarafından
Kolay veren bi yapiniz var o zaman sizin 1 ayda hamilelik oncesi kilonuz altina inmissiniz ama bence sut olsun diye her seyi yemeyin gerçekten benim dusuncem denedim ve gordum hiçbir etki etmedi bende belli basli seyler evet etki ediyor ama her seyde yaramiyor ben gecenlerde sutum kesildi her soylenen seyi yedim ama sonuç olmadi en son bestlak damla kullanmaya basladim ve suan yine sutum artti
tarafından
Bende galactago kullandm. Ilk şişede baya artti ama şişe bitince tekrar azaldı. Tekrar aldm bu kez hic bi ise yaramadi. Tahin helva yiyorum sürekli bi de asurelik bugday. Cok ise yariyo ikiside
(73 puan) tarafından
Tahin helvasini denemistim bende ama etki yapmadı 1 haftada neler neler yedim ya bana hic etki etmedi nazardan kesildi diye düşündüm ben ama bilemiyorum tabi
0 oy
(649 puan) tarafından
Bir çabam yok aslinda ama gidiyor kilo. 68 le dogum yapmıştım doğumdan sonra 58 dim suan 53 kiloyum  5 aylığız. Sadece anne sütü veriyorum ama hic bir zaman o da süt olsun bu da sut olsun diye tuketmedim annemleri dinlesem suan dogum kiloma çıkardım
(73 puan) tarafından
Dogru simdi herkes ye diyor emziriyorsun sen diyor:)
(649 puan) tarafından
Ben oyle oldugun inanmiyorm canim valla bol bol su iciyorum
(73 puan) tarafından
Bende en az 3 lt
(649 puan) tarafından
En güzeli canim :)
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Hem emzirirken hemde kg almaya çalışanlar gelin sarılalım 
0 oy
tarafından

63 le hamile kaldım 75le doğuma gittim şu an 58 kiloyum ve bebegim 103 günlük :)

(73 puan) tarafından
Ne guzel tabi senden mutlusu yok:))
tarafından
Yok kız bazen sinir oluyorum ki yafetlerim geniş geliyor :))
(73 puan) tarafından
Ay keske benimde oyle olsa :)) ama inaniyorum olacak:))
tarafından
Olur kız olur bende inanıyorum ❤️
(73 puan) tarafından
Insallah bakcaz. Artik :)
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Hiç sorma ben 64le hamile kaldım 91 le doguma gittim 84le doğum dan ciktim sut olsun diye habire yedim sütte olmadı tekrar 91 oldum 2 aydır diyet yapıp bozuyorum 87m bakalım sonum ne olacak
(73 puan) tarafından
Hic sikma canini illaki gider o kilolar birazcik dikkat edersen
0 oy
(2,849 puan) tarafından
82 kilo ile hamile kaldim 97ile dogum yaptim suan 78 kiloyum dogum yapali 4 ay oldu ilk zamanlar yemiyordum yani yiyemiyordum simdi iştahım cok acildi
(2,849 puan) tarafından
Aynen canim ilk zamnlar canim hic istemiyordu ama şimdi doymak bilmiyorum
(73 puan) tarafından
Evet ya ilk gunler ac bile durdum diyebilirim hicbir sey yemedim bir de kabiz olunca hepten istahim gitti
(2,849 puan) tarafından
Neden şimdi tutamıyoruz kendimizi ya
(73 puan) tarafından
Bilmem ki buyudukce daha cok emiyorlar belki ondandir
(2,849 puan) tarafından
Olabilir bilmiyorum ki
0 oy
(3,078 puan) tarafından

57 ile hamile kaldım 67ile doğuma gırdim 10 kilo aldım canım  3 hafta oldu doğum yapalı  şuan 58 kiloyum  nasıl oldu bende anlamadım :D

(73 puan) tarafından
Zaten normal almissin canim gayet normal dogumdan sonra hemen gidiyor kilo eger normal sinirda aldiysan:) ben dogumdan ciktiktan sonra tartildim 8 kilo gitmisti
(3,078 puan) tarafından
Insan bir anda  veriyor ya canım çok mutlu oluyor valla :))
(73 puan) tarafından
Aynen oyle canim :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 196 göst.
4 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu

409,091 soru

12,295,327 cevap

38,311 kullanıcı

Kategoriler