0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (14,432 puan) tarafından

Bu pastayi yaptırdım bir tane kazak bir tane pantolon aldım. Akşam Kutlucam supriz yapicam ama nasıl yapsam. İşten 7 de geliyo ben normal de evde tayt sweat veya pijamayla dururum. Süslenip masa mi hazirlasam yoksa normal gün gibi karşılayıp çaydan önce elimde pastayla odaya mi dalsam yada daha başka ne yapabilirim

image

4 Cevaplar

0 oy
(5,623 puan) tarafından
Ben makyaj yapıyorum masayi hazırlıyorum güzel giyiniyorum;) öyle daha güzel oluyor 
(14,432 puan) tarafından
Kapıyı direkt öyle açsam hemen anlar :D yıldönümünde öyle yapmıştım adam cebinden gül çıkardı :D kapıyı anahtariyla açmaz zile basar oğlumla merdivende bekleriz heyecanla
(5,623 puan) tarafından
Benim eşim anahtarla giriyor içeri o sebeple ışık kapalı öyle yapıyorum;) o zaman ayrı odada hazırlayın siz hazırlanın sonra eşinizi çağırın;)
-Reklam-
0 oy
(792 puan) tarafından
Pasta yaptırıp hediye almışsın hazır bence tam olsun bari süslenip masa hazırla gelince öyle karşıla :)
(14,432 puan) tarafından
Öyle yapayım o zaman
0 oy
tarafından
Normal gün değil özel birgun oyuzden seksi bir elbise giy makyaj yap şık bir masa hazırla 
(14,432 puan) tarafından
Kız 29 haftalık hamileyim neyime benim seksi kıyafet g.otum donar bide 19 aylık oğlum var
0 oy
tarafından
Bence süslen canım masa hazırla. unutmadığını biliyordur eminim ki o yüzden özenmiş olman daha iyi olur bence. 
(14,432 puan) tarafından
Öyle yapacağım inşallah teşekkür ederim. O kendi bile hatırlamıyodur bence bu ara baya yoğun çalışıyo :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 882 göst.
0 oy
2 cevap 205 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 285 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,680 soru

24,686,222 cevap

368,076 kullanıcı

...