0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Kizlar meraba 7 aylik kizim war son 3 aydir coxugimun ayaginda yuwarlak kabarciklar cikiyo su dolu sanki içi sanki sonra kendiliginden patliyo soyuk soyuk oldu cocugn ayaklari we inanilmaz kasiniyo doktora gotrdm alerjji dedi ilac verddi kullandm ama gecmiyo netten arastryorm ne olablr die el ayqk hastalgi olablirmi szce ?bebeginde el ayak hastaligi olanlar ilaci warmi bu hastaligin cocuk lasntidan ne ytavliyo ne susuyo srekli agliyo ltfen yardmci oln ne yapablrm ?

3 Cevaplar

0 oy
(324 puan) tarafından
Benim oğlum 3 buçuk aylıkken geçirdi canım çok geçmiş olsun 
(324 puan) tarafından
Bize doktor 2 çeşit krem verdi canım buru jeldi sadece rahatlatır demişti
(105 puan) tarafından
Ya blmiyorm doktor bana alerji dyp gnderdi ama alerji degl kabarck war cok kasiniyovytamiyo cocuk muhtemelen wl ayak hastalgi bu netten baktgm kdaryla randewu blamiyormcgoturemiyormda coxugu ne yapicami sasrdm cok ktu oldu ayaklari
(324 puan) tarafından
Canım aynısı benim başıma da geldi çocuk doktoruna götürdüm alerji dedi alerji testi yaptırdım hiç bisey cikmadi sonra cildiye ye getirdin uyu.z olmuş dedi özel hastaneye getirdim el ayak hastası dedi verdiği ilaçlar iyi geldi
(105 puan) tarafından
Ilaçlar neydi peki ?
(324 puan) tarafından
Bacoderm ve fenistilin di canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maksimum 20 gün sürüyor.  Aşırı ateş kusma oluyor . Ağzının içi yara oluyor sadece ellerinde ve ayaklarında sivilce tarzı döküntü oluyor 
(105 puan) tarafından
Ates kusma yok ama sadece ayaklarnda cok fazla kabarcikalr war ve cok fena kasiniyo ilaci warmi bubun acaba
tarafından
Bence senin çocuğun el ayak hastalığı geçirmiyor.  Doktorun dediği gibi allerjik olabilir . Sen başka doktora daha götür.  Gerekirse alerji testi yaptır
(105 puan) tarafından
Blmiyorum ya  doktor demedi zTen bna ben arastrdim ayaklardaki izler o hastaliga cok benziyo o yuzden oyle dsundm randewu bulamiyorum götüremiyorum birturlü o yuzden anneelerden fikir almak istedim nedir acaba diye
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Geçtimi canim 
(105 puan) tarafından
Walla olac wersi doktor gecmisti ilaci birak dedi braktm yne cikmiş ya ne yapicam sasrdim kina yak iyi geliyo dediler bugece bide kina yakcam bkalm cozum blmya calisiyorm hala canm
(22,071 puan) tarafından
Ay kıyamam ya valla peki canim acısı oluyomu yani kasnti vs
(105 puan) tarafından
Tabi aci degilde kasinti cok oluyo geçmisti iste ilaci braknca bdaha cikti vcududa kasiniyo ama onu anlamadik nden cözm ariyorm surekli ne yapayim ya walla hem üzlyorm hem snirleniyorm bi ayagm srekli hastnede bu kış gnü
(22,071 puan) tarafından
Zor olmazmi ay tabi zordur valla bilemedim insallah kına ise yarar el kadar bebe ins gecer canim cok uzuldum cidden
(105 puan) tarafından
Tesekkur ederim ilgin icin kuzum bakalm ins gecer elimden geleni yapiyorm bakalm dikkat edin walla cok illet bi hastalikmis bu gecmiyo bitrlü

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 530 göst.
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu

408,392 soru

12,269,407 cevap