0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar daha önce bir posta açmıştım oğlumun vücudunu paylaşmıştım geneli el ayak hastalığı diyor ben u.yuz olmasından korkuyorum bulaşsa bize bulaşır mıydı cumartesi gününden beri Oğlum bu halde 5 yaşında bir de kızım var oğlum 16 aylık u.yuzda bulaşma süresi ne kadar Bir de kaşıntısı olur mu u.yuz hastalığında el ayak hastalığı ile arasındaki fark nedir nerelerde u.yuz agiz kenarlsrinda olur mi 

2 Cevaplar

0 oy
(11 puan) tarafından
Uyuuz kulucka suresi uzun 2 ile 6 hafta arasi cnm hemen sizde gorulmez.bebeklerde yuzdede cikabilir.en cok.gece uyurken.kasinti olurmus.imkanin varsa git doktora yazik yavruya kasiniyrsa.el ayak bilmiyrm cnm farkini
(38 puan) tarafından
1 gece cok kotu oldu snrasinda gunduzde gecede cok sukur olmadi
-Reklam-
0 oy
(2,593 puan) tarafından
uyuzu bilmiyorum ama el ayak hastalığında yüksek ateş ve vücutta döküntüler oluyor kırmızı kırmızı benek gibi kuluçka süresi 3 gün falan oğlum oldu geçen ay bilmeden kaynımın kızına, eşimin kuzeninin oğluna ve küçük kaynıma geçti onlar oğluma göre daha hafif atlattı aynı ev içindeydiler öğrenmeden önce temas olmuştu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 355 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meleklerin.annesi (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 532 göst.

408,485 soru

12,273,585 cevap

37,669 kullanıcı

Kategoriler

...