O kadar kotuyum ki o kadar zor günlerden geçiyorum ki sadece ben değil hem eşim hem ben. Olaylari anlatmiycam hepiniz biliyosunuz artik kaynanam olacak kadinin bize neler yaptiğini. Dün eşim eve alkollu geldi hemde ömründe ilk kez eşimi 6 senedir taniyorum ayriyetten kucukluğunu biliyorum ayni mahallenin cocuklariyiz ailesini de biliyorum hepsi abdestli namazli dinine vs duskun esimde buna dahil ama dün şeytan arkadaslarina uymus alkol almis eve bi geldi kör kütük sarhoş. Kavga ettim niye iciyosun vs diye ağlaya ağlaya ben ailemin bana yaptiklarini kaldiramiyorum cok zoruma gidiyo bizim rizkimizla oynuyo diye ağladi cocuk gibi. Sonra mutfaktan geldi elinde bicak allahta şahit beni oldurcek sandim cunku alkollu bide ilk kez ictigi için normal alkol alan adamdan kat kat daha kotu evden disari cikma geliyom ben dedi nereye dedim vuracam oldurcem hepsini dedi ben cocugumu besige birakip pesinden gittim yalvar yakar iceri soktum rezil olduk millete eşimi odaya kitledim cikmasin diye cocugu uyuttum yanina gittim kalk duş al dedim tamam dedi duşa girerken basi dondu tuttum guzelce duşunu aldirdim midem bulaniyo cikarmisin dedi ciktim afedersiniz istifra etti sonra tekrar duşa soktum geri cikardim istifra edince rahatlamisti biraz guzelce aldim yatağa yatirdim tekrar ağlamaya basladi ben onlarin evlatlari degilmiyim niye bana boyle yapiyolar ben cocuğuma 2 kutu mama almak yerine 1 kutu aliyorum suan işimi gucumu kaybettim diye ağliyo sakinlestirdim yatti uyudu. Sabah oldu mutfakta kahvalti hazirliyorum ozur diledi bi daha icmiycem soyle boyle diye guzelce konustum hayal kirikliğina urattin beni senden hic beklemiyodum sen benim evime haram işleyerek geldin nasil yakistirdin bu yaptiğini kendine dedim gitti kurani kerimi getirdi el basti bir daha icmiycem allahim sen beni affet diyip tovbe etti eger bi daha icersem git beni boşa agzimi acmam ben seytana uydum da yaptim bi daha asla yapmiycam dedi tamam diyip cikardim mutfaktan. Şu saat oldu konusmaya calisiyo benimle ama ben konusmuyorum hic bi sekilde şimdi ben napiyim kizlar tavir almaya devam mi ediyim yoksa yavas yavaş yumuşuyim mi ?
Yumuşasam bu sefer kenime yediremem gibi hissediyorum cunku alkol almasini hic beklemiyodum ondan cok kirginim
Yumuşamasam acaba bu psikilojiyle daha çok yanlisa duşer mi...
Eşimi cok iyi anliyorum annesinden babasindan annesinin ailesinden yemediği kazik kalmadi adam 1 gecede arabasindan işinden rizkindan oldu 5-6 aydir da ailesinin kalleşliklerini gordu ama kizmadan da yapamiyorum iste bana yol gosterin lutfen