Senelerdir saç dokulmesi sorunuyla bogusuyorum. Bir tutam saçım kaldı kala kala.. bir haftadır saçlarıma taktım. Önceleri umursamıyordum. Ama eski resimlerime bakıp çok özledim saçlarımı. Ve bu hafta başından beri evde bulunan hakiki zeytinyağından bir yemek kaşığı saç diplerime sürmeye karar verdim. Hergun düzenli diplerineasaj yaparak uyguladım. Sonra headandshoulders kadınlara özel dökülme karşıtı şampuan ile yıkadım. Mukkemmel ötesi dokulmem durdu. Ayrıca bugün birşey demedim gerçekten öyle mutluyum ki sevinçten neredeyse aglayabilirimmm. Sizde de belki böyle sorunu olanlar vardır diye paylaşmak istedim... Bemix bepanten evigen üçlüsü ile iki tatlı kaşığı badem yağı bir tatlı kaşığı zeytinyağıni karıştırıp kaynayan çay suyunun üzerine tutup ilitip saçlarıma masaj yaptim. Strecle sardım. Dört saat sonra tekrar headandshoulders kadınlara özel dökülme karşıtı şampuan ile yıkadım. Bir şişe maden suyu ile son durulama yaptım. Beş dakika beklettim durulandim çıktım.. ya böyle size anlatamam öyle canlandı ki saçlarım öyle yumus oldu ki valla enerji özgüven geldi. Böyle devam edersem saçlarım harika olcak inşallah. He bide unutmadan. Banyo sonrası saçlarımı havluyla sarılı dolaştım kurutmadim kendi halinde kurudu. Sonra Elidor sağlıklı uzayan saçlar serisi yeşil şişeli durulanmayan sprey ile iyice kuruduktan sonra elektiriklenmesin diye uygulamaya başladım. Ya ben bu kadar güzel ürün görmedim ya. Ya mutlaka tavsiye ediyorum herkese yaaa♥️