Ilk doktor kontrolü için gittim sonra ultrasona girdim bana ağrın var mı dedi var dedim gece uyumadım diye söyledim kendi Doktorum değil tecrübesiz bir doktordu bana suyu normal kilosu 34 haftaya göre uyumlu dedi söylemedi bile Normalde 1 hafta geriden gidiyor sancın varsa nst ye sokalım dedi bekledim biraz kalp atışları yüksek çıktı beni acile gönderdi orada sana serum verecekler düzelecek dedi düzelmedi takdirde ya da ağrın çıkarsa Sezeryan ameliyatı yapabilirler dedi Çok korktum Hemen acile gittim elindeki kağıtlarla orada ilk önce Tansiyonum a bakıldı 8.5 çıkdı tansiyonun düşük dedi serum verdi iki tane ardından tekrar nst ye girdim çıktıktan sonra doktora gösterdim bir sorun görünmüyor dedi kalp atışları düzelmiş diye konuştu ancak Ara ara sık sık yemem gerektiğini söyledi ben miğde küçültme ameliyatı oldumya hepsini anlattim 1 hafta sonra tekrar kontrole git diye konuştu hemen randevu aldım Ayın 23'ü ne gerçekten haftası çok küçük daha 34 artı 2 olarak görünüyor erkenden alacaklar diye çok stres yaptım çok şükür şimdilik bir problem yok gibi tekrar gidince doktorumla konuşucam dua eden herkesden allah binkere razı olsun
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun RABBİM sana bagislasin inşallah canim
1,493,536 soru
24,401,980 cevap
350,211 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın