0 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (914 puan) tarafından
Kızlar merhaba ben polistik over ve hipotiroidi hastasıyım evlendikten 7 8 ay bununla ve yanında ufak tefek enfeksiyon yumurtalık kisti gibi şeylerin de tedavisini gördüm Bi tanıdığımda da polistik over vardı onun adet düzensizliği vardı bende ise adet düzenli fakat tüylenme sivilcelenme hipotiroidi vardı tanıdığım kişinin 5 sene boyunca bebeği olmadı bende polistik over olduğumu öğrendim ve hep Allahım nolur önce ona Bi bebek ver sonra bana ben bu kısa, sürede bu kadar üzülüyorsam o ne kadar üzülüyor kim bilir diye hep dua ettim ve dualarım hep bu yönde oldu sonra o kişi tüp bebek tedavisi oldu (daha öncede oldu ama, tutmadı) ve bu bebek büyüdü şimdi 34 35 haftalık olması lazım hani tüp bebek tedavisinden 10 gün sonra gebelik öğreniliyor ya 10 gün geçti hamile olduğunu öğrendi ve bende ondan sonra tam tamına 1 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu şimdi o benden 2 hsfta önde hamile bu rastlantı mı yoksa duam mı kabul olmuş hep düşünüp duruyordum buraya da geri dönünce size, sormak istedim :) 

7 Cevaplar

0 oy
(1,756 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım :))) 
(914 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) bu olaya ağlıyorum aklıma geldikçe hamilelik duygusallığı galiba :)
-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Duan kabul olmus iste bacım ne rastlantısı

Allah sağlikla kucağınıza almayi nasip etsin
(914 puan) tarafından
Hahahaha bu aralar biraz, duygusal takılıyorum ben bu olay, aklıma geliyor ağlayıp duruyorum Allahım ben bu kadar iyi kulun muydum da duamı kabul ettin diye duygular yoğunlaştı herhalde iyice

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
0 oy
(694 puan) tarafından
Herkes kalbinin ekmeğini yer(: hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin
(914 puan) tarafından
Amin inşallah canım rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Canim.pco olanlar hamile kalamaz diye birsey yok çok kafana takmışsın aslında tup bebekte en sanslilari bile tutmasa bile yumrutw çok olduğundan donudurup her ay transfer oluyor zaten ama yinede kendiliğinden olmuş Buda güzel haber
(914 puan) tarafından
Ben bilgisiz Bi doktora denk geldim ilk önce bana kısır kalırsın dedi çoçuğun olmaz dedi canım tüp bebek olman lazım dedi :) pco tüp bebekte en şanslı grup biliyorum ama tüp bebek olacak diye de korktum birazcık rabbim kendiliğinden nasip etti bana :) sanırım çeşit çeşit bu pco çünkü o kişi basit tedavi ve normal yoldan, kalamadı :)
tarafından
Olabilir tup bebek zor işlem değil hormon iğneleri bana dokunuyor sadece 20 gun içinde iğne toplama transfer oluyor :) sadece pahali 20 30 bin arasi
0 oy
(5,569 puan) tarafından
Rabbim komsenin kucağını boş bırakmasın. Diyorlar ya önce müslüman kardeşine dua et sonra kendine . Sneinki de öyle olmuş . Rabbim belki de bu duanın hatrina verdi 
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Ayy ne güzel aslında sen onun için içten gelerek dua etmişsin Allah ta kabul etmiş çünkü başkasının adına içten gelerek dua edersen kabul olur Allah ta sana karşılığını böyle vermiş bence çok güzel bi dua yapmış sın önce onu düşünmekle 
0 oy
(959 puan) tarafından
Duan kabul olmus :) ben de polikistik overdim tüp bebekle ikizlerime hamileyim suan :) 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,721 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 735 göst.