Kızlar merhaba ben polistik over ve hipotiroidi hastasıyım evlendikten 7 8 ay bununla ve yanında ufak tefek enfeksiyon yumurtalık kisti gibi şeylerin de tedavisini gördüm Bi tanıdığımda da polistik over vardı onun adet düzensizliği vardı bende ise adet düzenli fakat tüylenme sivilcelenme hipotiroidi vardı tanıdığım kişinin 5 sene boyunca bebeği olmadı bende polistik over olduğumu öğrendim ve hep Allahım nolur önce ona Bi bebek ver sonra bana ben bu kısa, sürede bu kadar üzülüyorsam o ne kadar üzülüyor kim bilir diye hep dua ettim ve dualarım hep bu yönde oldu sonra o kişi tüp bebek tedavisi oldu (daha öncede oldu ama, tutmadı) ve bu bebek büyüdü şimdi 34 35 haftalık olması lazım hani tüp bebek tedavisinden 10 gün sonra gebelik öğreniliyor ya 10 gün geçti hamile olduğunu öğrendi ve bende ondan sonra tam tamına 1 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu şimdi o benden 2 hsfta önde hamile bu rastlantı mı yoksa duam mı kabul olmuş hep düşünüp duruyordum buraya da geri dönünce size, sormak istedim :)