+1 oy
718 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,555 puan) tarafından
Gelen kişi kimle gorustu belli bile değil virüs getirmesinden korkmuyor musunuz?

31 Cevaplar

0 oy
(12,847 puan) tarafından
Yooo korkmuyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Valla ben covid geçirdim korkmuyorum da ama bulaştı memelekete  gidince bulaştı evimede misafir hep çağırırım evde tek kalamam valla eşim sürekli iş te bende cocukla ister istemez skliyrm yani bende haftada bir viderum yada onlar gelir öyle yani
0 oy
tarafından

Bu virüs muhabbetleri ilk başladığı zaman eşimin babası yakalandı ki birkaç gün önce birlikteydik , sonra yengesi ve ailesi korona oldu onlarla da içiçeyiz , eve arkadasi geldi annesi koronaymis astımı tuttu sanmislar bilmiyorlarmis yani hatta yüzüne de hapsirmis , sonra biz arkadaşlara oturmaya gittik ev sahibi iki üç gün sonra pozitifim dikkat edin dedi , o sırada haber gelmeden eşimin diğer arkadaşı geldi bir gün sonra aradı size gelirken yolda konuştuğum kişi temasliymis test vermeye gidiyorum dedi , geçenlerde eltim kaynım  falan hep birlikte oturuyorduk birkaç gün sonra haber geldi eltim koronaymis. Kıl payı geldik bu güne kadar. Sonrası şansa kadere :woot:

0 oy
(2,830 puan) tarafından
Gidiyorum da geliyorum da kısıtlama döneminde bile eşimin işi yüzünden dışarıya cikabiliyorduk şimdiye kadar kovid olmadık çok şükür
0 oy
tarafından
1.5 sene koruduk kendimizi, okul acildi kizimdan geldi.

Korkmuyorum walla olacak olan oluyor. Ne kadar neyden izole olabiliriz ki 
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Misafir sevmiyorum ve gitmiyorum bu süreçte de sadece annem geldi evime :D
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Bı seneden fazladır kimseye gitmedim kimseyi kabul etmedim sonuç işyerinde yakalandım hemde öyle çok dikkate ederken hala kimseye gidip gelmiyorum ama mecvur çarşıya cikiyorum çocuk bunaliyor surekli evde olmaktan 
0 oy
tarafından
Bu dönemin biteceği yok alışmaya bakıyorum artık çıkıyorum dışarı eve misafir de geliyor hiç virüs e takılıp hayatımı zora sokamam 
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Yok hic korkmuyom 
0 oy
(10,504 puan) tarafından

Kaynanam kayınpederim evden dışarı adımını atmadı bizden önce korona oldular nerden geleceği belli değil kısmet:D oyuzden kendimi eve kapatmıyorum artık

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,158 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,759 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 626 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 685 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,664 göst.