0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (5,400 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında odasını ayırali çok oldu. Uyurken illa beni yanında istiyor uyuyunca kaçıyorum ama gece uyanirsa ki mutlaka uyanıyor koşa koşa yanımıza geliyor . Geri götürmek istiyorum kabuk etmiyor nasıl alıştırdıniz tek uyutmaya bir yardımcı olun lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korkuyor demekki canm
(5,400 puan) tarafından
Evet korkuyorum diyor ama bu şekilde de çok zor oluyor 8.5 aylik bir oğlum daha var
tarafından
Yaa ikisiyle yat ayni odada bi süre yapacak bosey yok
(5,400 puan) tarafından
Olmazsa onu da alacağım odaya mecbur
-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından
Benimde kızım öyle 6 yaşında hala gece kalkıp gelir yanımıza şimdi hamile olunca çok üstüme gelemiyor odasında yatağında geri yatıyor bazende babasıyla yerde minder üstünde yatıyorlar. Ben kızımı ayiramadim bu durumdan korkuyor farkındayım kıyamıyorum da küçük bu yaşta bu korkuyla uğraşmasi dıe ama şunu farkettim kızım ne zmn öğün çok hareketli olsa yorulmuş olsa sabaha kadar kalkmaz. Şimdi çocuklar evde enerjilerini de atamiyorlar malesef. Bakalım okula gidince belki düzelir dıe umut ediyorum bende.
(5,400 puan) tarafından
Evet canım korkuyorum diyor çok zor oluyor ama benim için çünkü 8.5 aylik bir oğlum daha var ikisi arasında gidip gelirken sabah oluyor
(120 puan) tarafından
Yorma kendini sende yanlarında yat veya oglunuda yanına al. Önemli olan ilk uykuyu odasında yatağında geçmesi kızım hala öyle işte bizde bazen yanımıza alırız bazen odasında yerde veya kanepede burdayiz bak yanındayız der odasında yatarız. Yorma kendini o kadar düzelir ins korkularıyla bırakma çok küçükler kıyamıyorum ben
0 oy
tarafından
Al göğüsune yatır kuzum ya daha küçük
(5,400 puan) tarafından
Canim tek olsa yatsın zaten ama 8.5 aylik bir oğlum daha var bir ona bir ona giderken sabah oluyor
tarafından
Ah kıyamam sana Rabbim kolaylık versin inşallah
(5,400 puan) tarafından
Allah razı olsun canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
0 oy
6 cevap 160 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1istanbul__masali (4,844 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu

412,291 soru

12,411,245 cevap

44,847 kullanıcı

Kategoriler

...