0 oy
829 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iki tane eltim var biriyle altli ustlu oturuyoruz diğeri bana uzak dugeriyile aram iyi ama benimle oturan herseyimi istiyor iç çamaşırıa kadar tüm kıyafetlerimi istiyor ayakkabımı giymek istiyor ben sadece ondan üst isterim ama asla iç çamaşırı istemem yada ayakkabı ama o hersryi istiyor biseyi alınca geri de vermiyor ben söyleyene kadar bana lazım olan şeyler var istiyorum gönül koyuyor hemen eşyani istiyorsun diye yanlış mı yapıyorum ama aslında iyi biri çok paylaşımcı ama emanete sahip çıkmıyor 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
İç çamaşırı ayakkabı pantalon vermem ama tşort badi felan veririm yani
-Reklam-
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Yuh gitsin kendine pazardan don alsin donu mu kalmamiş ta özel eşyani istiyor enfeksiyon kaparsin iğrenç ya 

Mutfak eksigi olur verirsin ama iç giyim nedir ya
0 oy
tarafından
Kıyafet neyse hadi de iç çamaşırı ne alaka ya kocasına diyormudur acaba senden aldığını adam diyecek bizim gelin de neler giriyormuş diye :) 
0 oy
(72 puan) tarafından
Ben olsam hiç biseyimi vermem hele iç çamaşırı asla kimsenin iç çamaşırı giyilmez 
0 oy
tarafından
Nromalde ablamla bile yapmayız. Asla vermem almam da igrenirim bı kere
0 oy
(2,138 puan) tarafından

Hayatımda duyduğum en büyük saçmalıklardan biri ödünç iç çamaşırı istemek:woot:

0 oy
(1,621 puan) tarafından
Keşke hiç alıştırmasaydın canım alışınca sen kötü oluyorsun işte 
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Çok mu içli dişlısiniz? Ayakkabıyı kıyafeti anladım da sizin iç çamaşırınızı nasıl görüp istiyor ki
0 oy
tarafından
İç çamaşırı değil ama bizde eltimle herseyi paylaşırız kitafeT ayakkabı vs hatta şimdi geldi kabartma tozu aldı bazen bi tabak fazla yemeğin varmı bile deriz ama karşılıklı bizde hshsgfksjd
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sende de hata var ne demek çamaşır istemek ay vallahi çk saçma kmse kmseden bişey istemesin başka teme değeni hayatta gitmem hele eltin mahreme inmiş iç çamaşırı nedir ya
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Ben kıyafet paylaşmaktan hoşlanmam bunu direkt söylerdim. :) istemenizden daha normal ne olabilir kullandıysan sonrasında hemen vermen lazım, bu onun ayıbı.
0 oy
(1,730 puan) tarafından
İç çamaşırı verilemez ! Esin yaklaşıyor ne bileyim hastalık bile kapilabilir 
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Hiç sevmem kıyafet paylaşmayı bitek kardesimle paylaşırım okdr hele bide senden donuna kdr istiyo kadın tövbe tovbeee

İlgili bir soru bulunamadı

409,029 soru

12,293,949 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...