0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
ızlar ben kaç gundr rahatsızım diye burnum tıkalı koku asla alamıyorum bende casamair suyu ile tulavalet banyoyu yıkadım bayada içeride kaldım banyo feln ettim. Şuan ise öksürük var baş ağrısı feln gözlerim de yanıyor ve hamileyim 32 haftalık sabahta randevum var bebek hareket ediyor ama bilemedim benim gibi olan varmı aramda içtim çok öksürüyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(14,794 puan) tarafından
Kız baya niye içeride kaldın az dok çık canından değerli değil ya 
(76 puan) tarafından
Burnum koku almadığı için hiç fark etmedim yaa
-Reklam-
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Bende ayni şekil olmuştum genzime gitti hemen dışarı çıkıp temiz hava aldım bi daha da oyle bi sey yapmadim sende dikkat et canim yapma
(76 puan) tarafından
İnşallah şuan bişey olmaz sa bide yapmam
(1,469 puan) tarafından
Yoğurt filan ye canım kotuysen hava al
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Aman diyeyim bi daha yapmayın
(76 puan) tarafından
İnşallah Bi daha tövbe
0 oy
(386 puan) tarafından
Valla ben bayılıyorum çamaşır suyunun kokusuna hatta en çok eve çamaşır suyu alıyorum eşim kızıyor bebeğe zararlı diye ama çok şükür daha birşey olmadı 21+4teyim böyle resmen aşk yaşıyorum :D özellikle domestosun mavi ve beyazına karşı güzel duygular besliyorum :D cif, porçöz, banyo temizleyicileriyle karıştırmadığın ve çok fazla solumadığın sürece bir sorun olmaz canım ama eğerki içinde en ufak bi şüphe varsa öyle bir durumdan sonra bir kase yoğurt ye ve bol oksijen al. Dikkat et kendine çokca geçmiş olsun
(76 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz da bi daha da yapma yaa
(2,072 puan) tarafından
Lütfen sizde kullanmayın. Benimde mesela kullanmam lazım ama bebek için zararlı diye disimi sıkıyorum
(386 puan) tarafından
Çok haklısınız ama resmen canım kokusunu içime çekmek istiyor hergün yapmazsam o gün eksiklik gibi hissediyorum inşallah en kısa zamanda düzelir
(2,072 puan) tarafından
Benimde canım cif ve toprak yemek istiyor  :D ama kendimi tutuyorum  :)
0 oy
tarafından
Canım o kadar yapılır mı şunun surasinda ne kalmış kalk bı temiz hava al bol su ic
(76 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz da bi daha tövbe
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(378 puan) tarafından
Ah canim yapma bnde yaptin tat alamadim gozlerim kizardi bogazim sisti nefes zor aliyodum. Hemeb acile gttk hava verdiler birde igne yaptilar kendime geldim. 
(76 puan) tarafından
Sabah rNdevum var gidemedim ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zeynepm (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 47 göst.