0 oy
726 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Valla bu saatte canım çekti çocuk uyudu eşim nöbette dışarıda kar yağıyor ben ise böyle :) Üşenmeyin yapın valla az malzeme mükemmel lezzet 

image

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Tarif ver canım afiyet bal şeker olsun 
tarafından
1 fincan canım tekim ben internetten bak fazla yapacaksan şimdiden afiyet olsun :)
(50,843 puan) tarafından
Malzeme cok geldi de yumurta kakao un falan dedim iki uc fincan cikar heralde ☺️
tarafından
Bu mu çok her şeyi geçtim şu devirde yağdan tasarruf hem doyurucu hem 1 kaşık yağ :)
(50,843 puan) tarafından
Kiz.oyle cok degil bir fincandan fazla cikacak kadar cok tamam yag pahalı napalim olelim mi ☺️
tarafından
Valla öyle eskiden nasıl kullanıyorsam aynen devam ediyorum yapacak bir şey yok :)
-Reklam-
+1 oy
(1,297 puan) tarafından
Afiyet olsun kuzum hic canim cekmedi tatlidan suan midem bulaniyo 
tarafından
Geçmiş olsun hamile misin yoksa canım ondan mı
(1,297 puan) tarafından
Evet kuzum hamileyim tatli seyler asiri tiksindim
tarafından
Ben hamile iken hep japla ayakta duruyordum canım doğum yaptığım gün bile o kadar bulantım vardı hiç kilo almadım verdim çok zor bilirim
(1,297 puan) tarafından
Valla kusma yok ama bulanti cok oluyodu allaha sukur 4 5 gundjr olmuyo
0 oy
(50,843 puan) tarafından
Kahvenin telvesi sanan ben ☺️
tarafından
Kahveyle aram yok canım eşim Sağ olsun hiç içmez ben de tek başıma içmekten sıkıldım :)
(337 puan) tarafından
Ikbal yorumuna çok güldüm Allah Ta seni güldürsün moralim bozuktu hakkını helal et canim
(50,843 puan) tarafından
Helal olsun canim gül kiz nolacak ☺️ ama benzemiyor mu kahve telvesne ☺️ senin moralin neden bozuk hayirdir
(337 puan) tarafından
Bende kahve sandım vala. Aman post açmıştım 1 2 saat önce canım ordan bakabilirsin tekrar anlatım yaşamak istemiyorum sıkıntı bitmiyor ki
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Nasıl yaptınız tencere mi firinmi 
tarafından
Tencere canım üstte yorumda yazdım
0 oy
tarafından
Ay bende üşenöedim kurabiye yaptım 
tarafından
Afiyet olsun canım :)
0 oy
tarafından
Ben bı arabagimlisi olmuştum kız her akşam yapardin ahaha
tarafından
Ben de bu aralar öyleyim canım :)
0 oy
tarafından
Bende tantuni yedim eşimle,afiyet olsun canım sanada
tarafından
Sağol kuzum kendim yaptım evde sende denemelisin, denemediysen eğer:)
tarafından
Ben de yaparım ama çakma tantuni gibi müsait isen tarif verir misin canım
tarafından
Etleri küçük küçük doğrayıp hasladim duduklude tabi kısık ateşte olursa daha guzel olur tencere suyunu dökmedim,  saç da biraz daha pişirdim etin suyundan da ekledim sıvı yağ tuz kırmızı toz biber birazda karabiber lavaşı üzerini bastırıp islanmasini sağladım daha sonra eti koydum içine önceden hazirladigim soğan maydonoz domates limonla durum yaptım, her dürümde toz biber ekledim sacda ki ete renk ve tat vermesi için lavasi kendim yaptım ben
tarafından
Canım sen becerikliymişsin valla eline sağlık teşekkür ederim tarif için :) ₺
tarafından
Yeterki isteyelim valla yapamayacağımız hiç bişey yok ;)
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Afiyet olsun yanına bı kahve misss 
tarafından
Valla o kadar tatlı istemiş ki canım hiç bir şey koymadım yanına sıcak sıcal gitti :)
(4,659 puan) tarafından
Ohhhh afiyetcikler olsun belkim bizede yapan olur yeriz
tarafından
Valla kapı komşum olsaydın hemen yapardım benim koca pek tatlı yemez ben de yaparım yarısından fazlası komşulara gider
(4,659 puan) tarafından
Vayyyy nerde bizde o şans eskidendi o şimdi selami zor veroyorlar
tarafından
Valla bence komşu çok önemli ya hele bide bizim gibi aileden akraban uzak ailelere eşimin de benim de ailelerimiz başka şehirdeler kafayı yerdim kimse olmasaydı bir hastalığımız olsa hemen yanımızdazlar
0 oy
(310 puan) tarafından

Kiz bakmayın dedikce merak eden ben:angel:

tarafından
Ben de hep özellikle bakarım meraktan :)
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Aseren gelmesin cani ceken gelmesin deyince ben hep geliyorum ya :) afiyett olsun. 
tarafından
Valla ben de öyleyim ama ne bileyim yazmasam da günaha girerim belki bizim gibi olmayan gerçekten kendini tutan birileri yazıyı görünce bakmıyordur :)
(1,364 puan) tarafından
Ben çatlariimm :) :)
0 oy
tarafından
Fincanda kek mi ooo
tarafından
Sufle canım :)
tarafından
Ilk kez gördüm kız
tarafından
Canım tarif verdim ama internetten de bakabilirsin yoğun çikolata valla regl dönemlerinde falan iyi gidiyor :)
tarafından
Aldım cnm teşekkür ederim..
0 oy
tarafından
Neyseki aram yok ellerine sağlık bacım:)
tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Afiyet olsn canm
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Bende yapmıştım bu akşam yedik :)
tarafından
Afiyet olsun canım
(1,556 puan) tarafından
Sağol canım sanada afiyet olsun aldık yine kalorileri
0 oy
(31 puan) tarafından
Fincanda çatlama falan olmaz mı canım bende yapicam ama ısıya dayanıklı kasem yok fincanda çatlar diye yapmıyordum 
tarafından
Ben kahve fincanında yapıyorum hep hiçbir şey olmuyor canım güveç kase var ise onda da yapabilirsin
(31 puan) tarafından
Var onda yapiyim sagol canım
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Yaaa ben bugün fincanda kek yapicaktim amaa sular yok 7 ye kadar gelmicekmis yarın yapicam yada sular gelince yaparım 
tarafından
Yap canım geçmiş olsun tüm gün elin kolu bağlıdır şimdi
(44,928 puan) tarafından
Yok 4 tane 5 şer kilodan suyum vardı dolu iki taneisyle bulaşıklar hallerin sabah bir tnesiyle evi silcem sabah gitmeden Allah'tan lavobayi felan yikamistim bı yemek kaliyo geriye onuda dışardan soylicez suyla başkada isim kalmiyo ama fincan keki yapcaktim planlarim suya düştü:D
tarafından
Evet gerçekten suya düşmüş :) kolay gelsin canım
0 oy
(256 puan) tarafından
Ya ben anlamıyorum bu sufle de ki amaç içerisindeki sadece yumurtanın pişmesini sağlamak mı ben hiç yemedim onu düşünüyor eğer öyleyse içim almaz. Afiyet olsun.
tarafından
Canım sadece yumurta pişmesi olur mu kek harcı gibi düşün fırında değil tencerede yapıyorsun ve her şey pişiyor yani mesela ben akışkan seviyorum ona göre pişiriyorum başkası daha katı sever fazla pişirir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 506 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 603 göst.
16 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 409 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 458 göst.
24 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde bglm_ftma (6,761 puan) tarafından soruldu

404,337 soru

12,113,094 cevap

36,448 kullanıcı

...