Kizlar sehir disindan misafirim var 4 5 qundur. Az once yatmadan oturma odasini toplayim dedim bide baktim koltuqumu yakmis sigarayla :( nasil bu yanik qider bi bilqisi olan warmi :( cok uzuldum ya bide tam ortada yani kocaman delik olmus ilk insanin gozune carpuo napcam bi cozumu yokmudur
Içerde sigara içmesine nasıl izin verirsin hadi sen verdin o nasıl böyle bisey yapar yaaa. Kesinlikle evden kovardım o kişiyi
Ders olsun evinizin icinde kim olursa olsun sigara icirmeyin. Orasi sizin eviniz yuvaniz. Koltugu da gectim eşyadir sonucta ama hamile hamile o duman eve les gibi siner. Evin icinde sigara yasak bizde diyeceksin kim olursa olsun. Bu ne piskin misafir gebenin olduğu evde sigara icmek nedir yaa ciksin balkona napiyosa yapsin. En kizdigim seyler.
Canim ben esime bile tuvalet ve balkon disinda hicbiyerde icirmiorum sigarayi gelen misafirde dogruca balkona gidiyo bnce kabahat sende bastan dicekin balkonda yada camda icin sigaranizi die simdi o yaniksa hicbi turlu bisi yapamazsin artik ancak ustune kumastan ortu ortersin gorunmesin die okadar bidaha icirme gelenleri
Koltuk yuzunun degismesi lazim bnmde en korktgm sey bu cunki 11 aylik evliyim esyam herşeyim yeni bide birseyim kirilp dokulckse kndi cocgm ypsn istrm :)
Gitsin yeni koltuk alsın sana :)) ona kalmıştı sigara içip koltuğu yakmak alcksn çakmağı yakacaksin saçlarını
Benim de başıma geldi kardeşim gelmişti sigarayı koltuğuna dusurdu çok üzüldüm yeni koltugundu inernet de var bir sürü video ama gel gör ki ben yapamadım
1,488,501 soru
24,331,402 cevap
345,677 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın