0 oy
291 göst.
Aile kategorisinde (701 puan) tarafından
tarafından kapalı

Şehir dışından halam iki gün önce gelmiş haberim yoktu bugün oldu bende akşam geliriz dedim enişteme . Eşimi bekledim işleri uzadı yoksa erkenden gidecektik. Yemek de yemeden çıktık. Tost yemiştim ben eşimde yumurta kırmıştı bir saat öncesi. Babamı aradık biz geliyoruz dedik . Sizi çağırdılar mi dedi bizde yok dedik. Aşağıda yemek yiyorlar toplanmışlar dedi. Üç katlı müstakil bina aile binası. Herneyse. Oğlum kucağımda uyuyor diye nezaketen biz babamın evine çıktık onlar yemek yiyor hani mangal yapmışlar bizde cagirilmadik diye rahatsız etmek istemedik. Sonra yemeklerini yediler. Bizde çaya indik. Koca tencere et var bir tane bile getirmediler. Hoşgeldin bile demediler doğru düzgün . Bir tek halamla enstm sağolsun onlar uzaktan geldiği için konuştuk falan . Sonra çıktık ordan eşimin de zoruna gitmiş üzülme dedi beni durumcuye götürdü:(( maksat yemek aç olmak değil ama nefis işte.

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Kendi anne babanda orda yedi ve size buyur etmedimi
(701 puan) tarafından
Babam gelin diye aradı biz babamın evinde tek başımıza bekledik sonra eniştem yemeğini yiyip yanımıza çıktı babam namaz kılmaya çıkmış eniştem de o gençler hoşgeldiniz niye inmediniz yemeğe dedi o kadar bizde oğlan uyuyordu huysuzluk yapmasın bari dedik
-Reklam-
0 oy
(12,691 puan) tarafından
Haklısın ben olsam bende bozulurdum 
(701 puan) tarafından
Bilmiyorum ya koca tencere et var sor bi acmisiniz yediniz mi insan kokar zorla ikram eder ben şahsen yemek üstü biri gelse tokum yedim dese bile olsun gel hatrım icinde olsa bir lokma ye diyorum
(12,691 puan) tarafından
Aynen.şahsen bende böyle gördüm ailemden ve gittiğim yerlerde gerçekten insan en azından korkmuştur diye zorla da olsa ikram eder

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 383 göst.
19 Aralık 2021 Aile kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 580 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yrn33 (251 puan) tarafından soruldu

404,351 soru

12,113,713 cevap

36,450 kullanıcı

...