0 oy
761 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nerabsha kızlar günaydın bu arada kısa kesicem bir tane kızım oldu eltim hep insanın oğlu olsun daha iyi diyordu kızlar değersiz diyordu şimdi bir erkek çocuğum oldu yine diyor insanın iki oğlu olması çok iyi asla cinsiyet ayrımı yapan biri değilim ilk bebeğimin kız olmasını çok istedim ve oldu çok şükür eltim de hep kız meraklısı ama onun da bir erkek çocuğu var bir nevi bana ben erkek getirdim sen kız getirdin gibi sözcükler kullanıyordu aynı ortamda olunca kızlar değersiz diyor ve daha çok şey yaz yaz bitmez benim yerimde olsanız onunla konuşur musunuz 

30 Cevaplar

0 oy
(9,100 puan) tarafından
Kendisi değersizse demek herkesi öyle sanıyo apta.l kadın. Ne farkı varmış kız yada erkeğin. Sana kıskançlığından diyo kesin bence. Mesafeni koru böyle insanla boşver canım. Yanında durmaya değecek birisi değil demek
tarafından
Kesinlikle değil görsen çok gıcık ve çocuksu biri
-Reklam-
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Sen niye doğdun ki o zaman derdim :)
tarafından
Kendisini değersiz görüyor bence
0 oy
tarafından
Tenezzül edip adam yerine bile koymam.!
tarafından
Dimi en iyisi
0 oy
tarafından
İnsanın kız erkek dğeil beyninin olması önemli dicen olmucek
tarafından
Kesinlikle kuzum
0 oy
(1,009 puan) tarafından
O zaman en başta değersiz olan kendisidir inşallah kullandığı cümlelerin aynısı annesi babası da ona kullanır sen muhattap olma onunla benimde iki kızım var 1 de oglum oldu kızlarımı 10 erkeğe  değişmem 
tarafından
Ay Allah bağışlasın kuzum benimde öyle
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Laflara bak. Ben olsam koyardım canım. Kizlar degersizmis mis kendi de bir kadın olduğunu unutuyor sanırım. Kizinda erkeğinde hayırlısı versin Allah. 
tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Canm baksana seni kiskaniyor sende o öle deyince solesene Rabbine binkez şükür olsunda bana cennet veyvesinin ikisinide tstdirdi başka çocuk düşünmüyorum Allah olmayanlarada kız evlat versinki onlarda tadına baksın vur gol olsun :))
tarafından
Diyorum oda diyor bende kızını çok seviyorum hep yapmacık hareketler
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Koysam mi diye dusunmen hata... mesafe herzaman iyidir. Samimiyeti sevmeyen biri olarak soyluyorum, mesafe çok iyidir... Ahhh kiz cocugu ahh... 7 yaşinda bir oglum var 2.oğlumu bu cuma yada p.tesi kucaklayacagiz allahim saglik versin ama kiz cocuguda icimizde kalmadi degil... hepsine saglik uzun omur versin rabbim. 
tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Acaba kendisini ailesi değersiz mi görüyor.  Yazık. 
0 oy
(3,164 puan) tarafından

Bu kafa kızı olsa emin ol erkek çocuğu gömerdi o yüzden kaaleye alınacak bir kafa değil

Yarışa girmiş kendince ve belli ki de ezik, ezikliğini kendince kendisini üstün gördüğü şekilde kapatmaya çalışıyor. Tabi bu bir üstünlük müdür tartışılır. ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin. Kızı da bir oğlu da bir. 
tarafından
Yorumun çok hoş canım Allah razı olsun
(3,164 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 164 göst.
+1 oy
4 cevap 218 göst.
15 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.