Urfa nasil biyer hangi illeri daha uygun ? Sosyal hayat gezilecek yerler kısaca nasil biryer?
Yengem urfali gelir şimdi görürse postu
Urfalıyım cnm Halfeti de çok güzeldir
Benim memleketim Urfa çok güzel Bi şehirdir bugüne kadar kimle konustuysam doğuya karşı ön yargılı olan urfaya gidince fikirleri değişmiş hep Urfa tarif coğrafya kokan bir şehir peygamberler şehridir ayrı bi havası aurası vardır dergah caminde balıklıgölde gezerken anlarsın bu dediğimi o havayı soluyunca bir çok türbesi vardır dünyaca ünlü göbeklitepeyi söylememe gerek yok heralde interntte gezilecek yerler hakkında daha da detaylı bilgi bulabilirsin ayrıca mutfagı çok iyi ve lezzetlidir çeşit çeşit kebabın yanı sıra urfaya özgü bir çok sulu yemek vardır sadece Antep kadar reklamı yapılmadığı için insanlar tarafından bilinmez ayrıca her yerin iyisi kötüsü vardır ama Urfa insanı gerçekten çok misafirperverdir dışarıdan gelip yaşayana saygılıdır bir çok öğretmen doktor urfaya göreve gelip ama ev bark sahibi olup kalıyorlar bu yüzden değişik yollarda diye Bi youtube kanalı var çocuk urfayı gezerken insanların yüzüne diyordu ya abi siz beni hic tanımıyorsunuz gel bizde yemek ye gel bizde kal diyorsunuz ya hırsız uğursuzsam diye herkesin onu ağırlamak istemesine çok şaşırıyordu ay ne uzun yazmışım
1,492,132 soru
24,381,357 cevap
348,752 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın