0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Urfa nasil biyer hangi illeri daha uygun ? Sosyal hayat gezilecek yerler kısaca nasil biryer?:)

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yengem urfali gelir şimdi görürse postu:angel:

(798 puan) tarafından
Geldim :))
tarafından
☺ aha şimdi anlat bilsinler aşkooom
(798 puan) tarafından
Anlattım valla görüp yaşamak lazım benim için efsane bir şehir yani tarih olarak bile çok önemli boşuna peygamberler şehri demiyolar:)
-Reklam-
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Urfada yaşamadım ama çok gittim seven var illaki ama ben hiç sevemedim kafama uyan bir şehir değil yasasaydim orada fikrim degisebilirdi bilmiyorum bı şehri sevmek için içindeki bı kaç insanı seversin sehride onların hattına seversin
0 oy
tarafından
Urfa'da yaşamıyorum bilmiyorum da canım ama eşim orda askerlik yaptı sadece Balıklıgöl var orayı gezebilirsin başka bilmiyorum
0 oy
(798 puan) tarafından
Çok güzel tarihi yerleri var balikligol gobekli tepe halfeti bozava bunlar gezilecek yerler çarşısi efsane kebabini zaten dememe gerek yok belki benim memleketim diye seviyorum ama gezilecek çok yerleri var yani bunu görüp gezmek daha güzel tavsiye ederim yani
0 oy
tarafından

Urfalıyım cnm
Halfeti de çok güzeldir

Göbrkli tepemiz

Balıklı gölümüz

Var her tarafımız tarih kokuyo 

Kendi memleketim diye demiyorum gerçekten çok güzel şehrimiz gezilip görülmesi gerekiyo. Çarşımız cok güzel ve çok büyük

Ayrıca yemeklerimizde çok güzeldir.
0 oy
tarafından
Urfa antep mardin bence çok güzel 
0 oy
(4,372 puan) tarafından

Benim memleketim Urfa çok güzel Bi şehirdir bugüne kadar kimle konustuysam doğuya karşı ön yargılı olan urfaya gidince fikirleri değişmiş hep Urfa tarif coğrafya kokan bir şehir peygamberler şehridir ayrı bi havası aurası vardır dergah caminde balıklıgölde gezerken anlarsın bu dediğimi o havayı soluyunca bir çok türbesi vardır  dünyaca ünlü göbeklitepeyi söylememe gerek yok heralde interntte gezilecek yerler hakkında daha da detaylı bilgi bulabilirsin ayrıca mutfagı çok iyi ve lezzetlidir çeşit çeşit kebabın yanı sıra urfaya özgü bir çok sulu yemek vardır sadece Antep kadar reklamı yapılmadığı için insanlar tarafından bilinmez ayrıca her yerin iyisi kötüsü vardır ama Urfa insanı gerçekten çok misafirperverdir dışarıdan gelip yaşayana saygılıdır bir çok öğretmen doktor urfaya göreve gelip ama ev bark sahibi olup kalıyorlar bu yüzden değişik yollarda diye Bi youtube kanalı var çocuk urfayı gezerken insanların yüzüne diyordu ya abi siz beni hic tanımıyorsunuz gel bizde yemek ye gel bizde kal diyorsunuz ya hırsız uğursuzsam diye herkesin onu ağırlamak istemesine çok şaşırıyordu :) ay ne uzun yazmışım :D

0 oy
(305 puan) tarafından
Urfada yaşıyorum canim sormak istedigin ne varsa sor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
10 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.

408,518 soru

12,275,037 cevap

37,713 kullanıcı

Kategoriler

...