+1 oy
1,201 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim çok yakın samimi bi arkadaşım var ayrı şehirlerdeyiz geçen telefonda konuşmuyoduk biraz borcumuz falan var diye anlattım konuştuk öyle dün ev adresimi istedi bişeyler göndercem diye ama bende memleketten bişeyler sandım tarhana falan öyle şeyler ama ne olduğunu sormadım ayıp olur diye kabul etmekte istemedim ama o kadar düşünmüş diye bişey demedim bende demin eşim kapıyı bi açmış sanal market arabası odaya elinde poşetlerle geldi bunlar ne diye çok kırıldım sen bişey mi dedin bişey mi istedin diye şok oldum çok üzüldüm bende o da kırıldım niye böyle bişey yapmış falan dedi ne dicemi bilemedim gururuma dokundu ne yalan söyliyim ne diyim ben şimdi ona ya çok şaşırdım ve çok üzüldüm sanki muhtaç gibi oldum ben

35 Cevaplar

0 oy
(8,394 puan) tarafından
Keşke.benimde böyle bı arkadaşım olsaydı :) 
tarafından
Şanslıyım o zaman kardeşten öte o benim için çocukluğum :)
(8,394 puan) tarafından
Aynen çok iyi bir kız bence ☺️
-Reklam-
0 oy
(11,571 puan) tarafından
Teşekkür edeceksin canım napcaksın başka bidaha böyle zahmete girme diyeceksin olmuş artık yapacak bişey yok 
tarafından
Kötü bi niyetle yapmadığını biliyorum canım kalbini biliyorum ben onun birden görünce şaşırdım
(11,571 puan) tarafından
Bana da olmuştu öyle arkadaşım arada hediyeler alır gönderir ben mahcup oluyorum durumumuz pek yok çünkü
0 oy
(52 puan) tarafından
Para kabul etmeyeceğiniizi bildiği için yapmıştır. Şükredin gel deseniz koşcak Bi arkadaşınız var. Mutlu olun mahcup değil:) 
tarafından
Öyle gerçekten çok mükemmel bi insan kendisi her zaman öyleydi hala aynı değişmemiş kendime kızdım şuan ben biraz kötü hissettim eşimin tepkisine karşılık yarın arıcam arkadaşımı
0 oy
tarafından
Canm bir dönem zor zamn geçirdik annem bizdeydi pazar alışverişi yapmdik annem dışarı gitmsti torba torba pazar görüp gelms eşim biraz mahçup oldu 6 aylık evliydik bnde guzlce dedim dusnms almış yanlış anlma diye bn değilde eşim mahcup oldu neyse arkdasn dusnms bnce kulck birşey yok mahçup oldum ne gerek var falan de birgün de sen ona edrsn
tarafından
Doğru diyosun canım ben onun kalbini biliyorum asla kötü niyetle yapmaz bişeyi bende öyle diyince dayanamadı gerçekten çok şanslıyım aslında ama birden görünce öyle şaşırdım eşimin tepkiside biraz düşündürdü ama  asla bişey dedirtmem arkadaşıma yarın arıcam
tarafından
Bu devirde bulunmz arkdsn
0 oy
(668 puan) tarafından
Niye kiriliyorsun ki canım sen bişey istememişsin sonuçta ne güzel Allah razı olsun keşke herkesin böyle gerçek dostu arkadaşı olsa ..millet birbirinin mutsuzluğundan mutlu oluyo ne güzel bı arkadaşa sahipmissinki kendi karnı tokken banane dememiş bence bunda kırılgan bisey yok geçim sağlamak çok zor şartlar malum bugün sende olmaz o verir yarın onda olmaz sen verirsin bence öyle düşünme kendini onun yerine koy snaa anlatsa seninde için içini yer üzülürsün arkadaşın için .bence böyle bı arkadaşın olduğu için çok şanslısın ..sende elin bollastiginda ona bı hediyeyle tesekkurunu edersin ha cik rhatsiz olursanda dersin hediyeni verdiğinde çok teşekkür ederim ama bı daha yapma böyle mahçup oluyorum diye
tarafından
Doğru diyosun canım bende o anki şokla bişey düşünemedim pek ama şimdi düşününce çok şanslıyım muhtaçlığımdan değil beni düşündüğü için gönderdi o kalbini iyi niyetin biliyorum çünkü iyiki var gerçek dostum kardeşten öte arkadaşım benim çok duygulandım
(668 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım muhtacliktan değil seni düşündüğü için dostluk bu demek vurdumduymaz değil
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Ne güzel düşünmüş işte bu zamanda böyle arkadaş daha doğrusu kardeş bile nerde sende ileride durumum duzeldiginde ona biseyler hediye edebilirsin
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Muhtaç olacak bisey yok arkadaşında sana ole dese imkânın olsa içinden gelip yollamaz mısın?
0 oy
tarafından
Benim arkadaşımda bana yardım etti Allah razı olsun bin kere yeni doğum yapmıştım hiç iyi değildi durumumuz bende ona anlattım ama o bana dedi yalnis anlamassan arkadaşlarla para topladık bebeğin biraz ihtiyaçlarını aldım felan dedi ben çok sevindim tabi mahçup oluyor insan ama yapcak bişey yok gönlünden kopmuş Allah kat kat fazlasını versin ona
0 oy
(20,061 puan) tarafından
Arkadaşınız cok dusunceliymis. Siz de ilk fırsatta aynı şekilde karşılık verirsiniz olur biter. Kötü günler geçicidir. O sizin zor gününüzde yanınızda olmak istemiş.ne guzel
0 oy
(161 puan) tarafından
O degilde eşin kızmadımı benm eşim olsaydı herşeyi cöpe atar sen elaleme evimde olan şeyimi anlatıyorsn deyip baya baya kızardı vala not : bizim beyfendi fazla gururludr sadece eşinin tepkisini merak ettim 
tarafından
Önce biraz kırıldığını söyledi gururuma dokundu diye ama sonradan anlattım öyle biri olmadığını olayın onnçunla ilgili olmadığını bişey demedi tabiki çünkü o tanımıyor sma ben çocukluğunu biliyorum asla gurura dokunucak bişey yapmaz
0 oy
(2,423 puan) tarafından

Arkadaşına benimde adresimi ver :D

Şaka Bi yana kırılma bence bende olsam yaparım sonuçta baya yakn arkadaşınmıs. Telefon da anlar hani durum bu kadar kötü değildi bostan yere masraf yapmışsın çok teşekkür ederim bana yemeğe gel de çok güzel agirla. Kalbi güzel biriymiş demekki bu devirde insanın yeri geliyor babası yapmıyor 

tarafından
Gelmez canım çünkü aramızda 11 12 saat var :)
(2,423 puan) tarafından
Hiii baya uzakmis sendenona Bi jest yapabilirsin o zman :)
0 oy
(7,443 puan) tarafından
Biraz zaman geçsin sende elinden geleni gönderirsin canım cicuğu varsa ona birseyler olabilir arkadasina hatıra birsey olabilir seni düsünüp göndermiş belki zordasın ama anlatamıyorsun filan sanmıstir şu zamanda eline sağlık 
0 oy
tarafından
Ne iyi arkadaşmis ki bu zamanda sizi düşünmüş. 
0 oy
tarafından
Ben arkadaşımdan borç istesem yeminle bak yeminle parasının olduğunuda biliyorum öyle birsey yapar ki ben acır yollarim yani... ne güzel arkadaşlık yapmışsın.

Sende bir gün ona en güzelini yaparsın canım eşini sakinleştirmek rahatlatmak sana kalmış 
tarafından
Aynen çok çok güzel bişey yapmak istiyorum onun için tek dostum çocukluğum çok uzun zamandır bir araya gelmedik ama güzel kalbinden hiç bişey kaybetmemiş eşimle konuştum onunla ilgisi olmadığını anlattım anlayış gösterdi o da
tarafından
Benim de çocukluk arkadaşım var kac seneler sonra bulduk birbirmizi bir öyle konuştuk ondan sonra.. ne selam ne sabah olduk o hic yazmıyor se etmiyot herkesin tabikidr kendine gore hayatı var boyle olucağını düşünmemistim... ne güzel arkadaşliginiz daim olur inşallah hep.
Allahin huzurunda birbirinizi kollar sayarsiniz insallah canim
0 oy
tarafından
Yani keske vermeseydin memleketten bisey gonderse olurdu ama  market falan bende olsam utanirim 
tarafından
Bilmiyodum ki böyle bişey olduğunu bende
tarafından
Yani bi tsk edersiniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 273 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 247 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,115 puan) tarafından soruldu
0 oy