Dayanamiyorum artik yeminle ya hergün hergün temizlik mi olur afedersiniz seyim çıktı hergun yapmaktan tamam yapilirda hergün yapilirmi ya bide hamileyim hicmi anlamiyor halimden ölüyorum resmen kaynanayla ayni evde yaşıyoruz titizlik hastasi gibi bisi ama herşeyi bana yaptırıyor hemde hergün cam sil hali cirp bulasik yika yeri sil süpür 4 oda var bide hepsi büyük yoruldum belim koptu ya esim desen ayri bisi yok anneme yardim et odayi temiz tut biktim usandim 8 aydir ya belim kopuyor dinlenemiyorum bile ya ayri eve cikalim dedik esimde kabul etti ama yok bi vazgeçiyor bi tamam diyor ailesine karsi beni savunuyor evet ama temizlik konusunda bisi yapamıyor cildiricam
Konussan kaynananla kotuym yapamiyom diye yazik hic mi acimiyolst hamile insandan 1 su istenmez
Ayy bn iki ay birlikte oturdum evmin tadilati vardi oda sagolsun kaynanam bnle baraber yaprdi hamile.dgldim o zmn ama ayri ev gbisi yok istedgin gbi yapiosun herseyini ins bi an once kendi evine cikarsin kaynananda da hic vicdan yok sanirim ins hamile kadindan su istemeye cekinir bu heryeri temizletio tm yapacaz bizde 9 ay boyunca yatalim demioz ama bu kadar olmaz
Anam bu kaynanalar hep cadaloz.
Gelini yoracak ya nasıl yoracak bilemiyorlar
1,488,925 soru
24,337,168 cevap
345,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın