0 oy
1,426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (625 puan) tarafından
Çok sıkıldım bunaldım dün eşim düğün var dedi gitti ben evde kaldım bugün arkadaşıyla yemeğe çıktı ben bütün gün evdeyim çıkamıyorum bı yere izin vermiyor yasak diyor çıkmak istesem kavga çıkıyor tek bı yere gidemezsin diyor kendi istediğini yapıyor bana işine gelirse diyor kavga ediyor bağırıyor küfür ediyor hakaret ediyor.. tek çıkmam yasak bends dışarı çıkıp hava almak istiyorum diyorum ben seni götürürüm diyor annem gile bile gidemem tek başıma anca o götürur getirir hamileyim bide bunaldım temizlik yemek başka bişey yok arkadaşımın gelmesine izin vermez komşum hiç yok napacam böyle bilmiyorum laftan anlamıyor burdan başka kimsem yok anlatacak :(

36 Cevaplar

0 oy
(1,784 puan) tarafından
İşime gelmiyo de çek kapıyı çık git ay okurken darlandim resmen böyle postları gördükçe sinir geliyo 
-Reklam-
0 oy
(52,048 puan) tarafından
Kendiside evde otursun o zaman
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Bu işkence resmen ne kadar saçma Allah'ım ya rabbim. Seni rehin mi almış sorsana bi
0 oy
tarafından
Bu kıskançlık değil Bu hastalık resmen ya esin tedavi olmalı 
0 oy
(392 puan) tarafından
Kuzum eşinin psikolojisi bozuk bence 
0 oy
(279 puan) tarafından
Canım ben kadın doğuma hastaneye gittiğimde bile kocam elimden tutar götürür getirir sanki ilk okula giden çocuğunu götürüyor yani yalnız değilsin ama eşim her yere götürür canımın sıkılmasına izin vermez mi5 yıldır evliyiz hep yanımda bazen diyorum ki hayatım git sabahla arkadaşlarınla :D benim annem arkdaşaım herşeyim o işte arkdşaalarım var arada gidip geliriz genelde kendileri gelir ama seni anlıyorum çok çok zor  
0 oy
(430 puan) tarafından
Bende 3 yıldır çıkmıyorum evden annemlerlw telefonda konuşuyom memlekette annemler zaten çağır arkadaşını habersiz nolcak sanki arkadaşum olsa ben çağırcam da yok komşuda yok işte öyle takılıyoz oğluşumla evde
(625 puan) tarafından
Telefonumu da değiştirdi hiç bı arkadaşımla istesem de görüşemiyorum kaynanam yan binamda gizli cagirsam bile görürler
(430 puan) tarafından
Ahbe kuzum anlat herşeyi utanmana gerek yok annen Sonuç da anlat gitsin bırak o götürsün sen orda kal anlat herşeyi annrne bana böylr yapıyor anne de anneler kızlarına yaşadıklarını yaşatmazlar namus iki bacak arasında değil canım benm ben anneme söyledim alın beni burdan dedim ailem eşimle konuşmuş çok şükür bizimki düzeldi seninkide düzelir inşallah ama düzelmez gibi duruyor cnm kodes uygulamasını yükle cnm npcan başka
0 oy
(568 puan) tarafından
Bu ne ya köle hayatı gibi. Sen onun çocuğunu doğurup hizmetciligini yapmak için mi doğmuşsun. Alıştırmayın şu adamlari baştan şöyle. Tavrınız başta net olsun. İlk şunu giyme bunu giymeyle başlıyor. Eşim bana  sevgiliyken derdi ki bunu giyme inadına giyerdim. Derdim ki bana emir verme rahatsız olduğunu dile getir rahatsız oluyorum bunu giymeyebilir misin de o zaman giymem. Öyle de alıştı gitti mesela
0 oy
(514 puan) tarafından
Esir hayatimk yasiyoruan? Esinin sikintisi var sanirim. Sen neden cekiyorsn bu eziyeti bi sesini cikar zahmet olmazsa? Boylr hayat mi olur? Ve hala esim esim diyorsun saka gbi
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Çok önemseme kıyamam yaşadıkların çok büyük travma. Evlenmişsin hamilesin çocuğun olunca inşallah senin için daha kolay olur hayat Bi nebze rahat edersin. 
0 oy
tarafından
Bebimkide böyleydi sadece o değil annesinde böyleydi ikisi bir olurdu dışardan evli gorunmuyosun yok öle olsa bile yüzüğü kimse takmiyo bu devirde bilmem ne en son annemler devreye girdi şimdi yine öyle izin vermez ama anneme falan tek görebiliyorum en azından 
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Yazık ya değiyor mu böyle adamlara ömrünü adamaya

Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(416 puan) tarafından
Sende onu bırakma bakalım hapis hayatı neymiş görsün üstelik güveni yoksa tek göndermeyecek kadar niye evlenmiş evde biri arkasını toplasın diye bariz 
0 oy
tarafından
Es değil tapulu mal almış istediği gibi yönettiği için cok normal 
0 oy
(3,099 puan) tarafından
Neden bu kadar çok taviz veriyorsun peki. Ömürün böyle mi gecip gidecek. Sen bu duruma dur demediğin sürece hapis hayatı yaşarsın. Yazık valla bi kere geliyorsun dünyaya ömrün böyle bir adama itaat ederek geçiyor. Sırf eşin baskın geliyor kavga çıkarıyor diye oturup durma bence. Ne demek ailene bile tek başına gidememek. Bi daha eşin tek başına dışarı çıkacak olursa izin vermiyorm gidemezsin işine geliyorsa de. Yine de giderse kilitle kapıyı alma eve. Sende biraz baskın olursan orta yolu bulursunuz belki. 
0 oy
tarafından
Daha neler yaaa evliyken bende öyleydim de senin kadar değildim memleketim değildi hamileydim dışarı cıkmama gönlü olmazdı kendi iştryken bi kaç defa marketr gittik bacısıyla ona bile gönlü olmadı sana bişe olsa nolacaktı diye sonradan hersey degişti ve ayrıldık

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 548 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yni.anne (36 puan) tarafından soruldu
+4 oy
38 cevap 931 göst.
0 oy
25 cevap 866 göst.
+1 oy
12 cevap 590 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,684 puan) tarafından soruldu

412,268 soru

12,410,392 cevap

44,810 kullanıcı

Kategoriler

...