0 oy
2,241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Mrb kizlar anlatacaklarima baslamadan sunlari soylemek istiyorum belki aranizda şaka yapiyo bu diyceksiniz belki yalan soyluyo bile diyenler olucak ama allah sahidim dir ki asla oyle bir sey yok neyse konuya geleleim eşim ful calisiyor ayligi 6 bine geliyor ama aylik almiyor gunluk 165tl aliyor ama kizlar bana ve bebegime gram bir sey almiyor evde acliktan gebersem açmisim demez dolabim bomboş dalga gecer gibi dolapta ne var canim bir seyler cekti diyo kalkip bakiyo geri oturuyor ve asla demiyor bu dolap bos ya bos bu kadin süt veriyor dur bir seyler alayim ben cok yoruldum kiminiz diycekki soyle ona soyledim coook soyledim açiz diyorum bir seyler al patatesden baska bir sey kalmadi diyorum kriz var patates yeter diyo kendisi de agzini surmez disardan hep yer calisiyo ya is yerinden siparis ediyo yani, evime 2 3 ayda bir tavuk girer oda artik aglarim o sekil bebegim dun acliktan sabaha kadar aglamis sut gogusumde yokmus diye niye agliyo bu diyo o an onu öldürmek istedim ailemden istiyorum annem diyoki biliyosun kizim borclarimix var kimseye de anlatamiyorum ne yapicam ben boyle ben boyle bir hayat gormedim hiç yaa:((( bu adam bu parayi napiyo bir gun gercekten öldürücem bu adami cok çimri cook allah nedrn bunun halen belasini vermiyo ki ya gecen diyodu ki bulasiklari yikama fatura gecen 50 gelmis senin yuzunden diyo cildiricam ya kombiyi 30 yakamiyorum ya onun gelmesine yakin hemen kapatiyorum ki anlamasin yaktigimi suan bile acim ne ekmek var ne bir sey ve ben halen ayaktayim ya 87 kilodan 62 kiloya dustum 9 ayda :((

61 Cevaplar

0 oy
(1,577 puan) tarafından
Şaka gibi, belediyenin yardımları falan var mı başvursanız. Kendi dışarda eminim patates kemirmiyordur ama size böyle yapması çok kötü.
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Eğer bu okuduklarim gerçekse orada durma bebeğin için durma 
0 oy
tarafından
Canım kalk çocuğunu da al aile git nereye kadar bunu çekeceksin 
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canim birak git ya ailenin yanina sanada yazik cocugunada
0 oy
(85 puan) tarafından
Eyer gerçekten bebeğini düşünüyorsan biseyler yap eğer ailenin yanınada gidemiyorsan su an polisi ara her şeyi anlat sana bir çare bulurlar gerçekten bebeğini düşünüyorsan ne yapacam deme yap bebegin olsun mu istiyorsun açlıktan ara hemen polisi
0 oy
tarafından

Yha of açım diyen bi insana direk ağlıyorum hem bebeğin hem sen açken neden hala katlanıyosun kov evden onu ara polisi şikayet et yardım iste birilerinden ama onu yanınızda barındırma asla kadınlık yapma 

0 oy
tarafından
Ayyy kuzum Allah sabır versin o meleğe mama bile almiyormu? Senin sütun yok bebek helak olmuş ağlamaktan. Kiz annene git bebege baksın sen çalış canım. Katlanma bu adama 6 bin alıp eve karısına bebeğine vermeyen adam mı ya. Şaka gibi
0 oy
tarafından
Gir ailenin yanına anne ben bı kaç ay sonra ise gireyim belki evden çalışacak iş bulursun sen bebeğe bak aylık biraz para vereyim de senin eşinin bir versiyonu vardı bende bebeğime bişey almadı kız diye şuan ailemdeyim açtım davami 
0 oy
tarafından
Meslegin yok mu canim senin
0 oy
(665 puan) tarafından
Bacım buraya yazana kadar al çocuğu sırtına git bı savcıya yerleştirsin seni sıcacık sığınma evine ne bekliyon anlamadim...
0 oy
tarafından
Hangi şehirdesin 
0 oy
(713 puan) tarafından
Aynı benim kayinoeder bosan kurtul bu adamdan kuzu böyleleri düzelmiyor benim kayunoededden biliyorum 
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Senin eşinin aklî dengesi yerinde değil bence öyle saçmalıkmi olur yaa karın çocuğun evde aç sen o parayı napiyon oda yemesin ozmn ***** mı bu adam 
0 oy
(161 puan) tarafından
Varmı bu devirde böylesi gerci cimriyse yapar ama evladına baksn bari cok üzüldm senin icin ailesiyşe konuş anne babası kimin sözünü dinliyecekse artk Allah yardımcın olsn bı yuvayı yıkmak kolay degil o yüzden ailenin yanına git diyemiyorum cimriysede düzelmez ama 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Eşin cimri değil merhametsiz ve vicdansız madem bakmıcakmış  ev geçirndirmicrkmiş ne diye evlenmiş çocuk yapmış. Kendisi lçpir lçpir yerlen karısı ve çkcuğu aç evde nasıl yetişmiş bu hiç mi biley öğretememişler insanlık namına.sen ve bebeğin açsın herjese duyur rezil olsun fotoğraf çek dolabın falan
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Keşke yakınımda oturuyor olsaydın. Allah yardımcın olsun.  Eşine  merhamet versin 
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Kendisi canı ne isterse dışarıda yiyor ne de olsa . Kapıyı kilitle eve alma . Sürünsün biraz . Düşüncesiz işte . 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Kadın sığınma evine git polise git ailene git daha iyi yani çok üzüldüm ne dicem bilemedim
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Valla cimri adam gördüm de  bukadini görmedim ya insan ail sini aç birakirmi vicdansızlik bu ya parada kazanıyor hiç mi demez bunlar ne yer ne içer yazıklar olsun o adama ki ailesine karisina çocuğuna para vermiyor yani insan aielsi için çalışır gerçekten yazık Allah hidayet etsin gerçekten çok oldum 
0 oy
tarafından
"Bebeğim dün açlıktan sabaha kadar agladi" demişsin ya orada kalbim durdu :( Allah ıslah etsin kocanı.. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin93 (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 154 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Aysedem (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,731 göst.

412,265 soru

12,410,273 cevap

44,805 kullanıcı

Kategoriler

...