0 oy
2,267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Mrb kizlar anlatacaklarima baslamadan sunlari soylemek istiyorum belki aranizda şaka yapiyo bu diyceksiniz belki yalan soyluyo bile diyenler olucak ama allah sahidim dir ki asla oyle bir sey yok neyse konuya geleleim eşim ful calisiyor ayligi 6 bine geliyor ama aylik almiyor gunluk 165tl aliyor ama kizlar bana ve bebegime gram bir sey almiyor evde acliktan gebersem açmisim demez dolabim bomboş dalga gecer gibi dolapta ne var canim bir seyler cekti diyo kalkip bakiyo geri oturuyor ve asla demiyor bu dolap bos ya bos bu kadin süt veriyor dur bir seyler alayim ben cok yoruldum kiminiz diycekki soyle ona soyledim coook soyledim açiz diyorum bir seyler al patatesden baska bir sey kalmadi diyorum kriz var patates yeter diyo kendisi de agzini surmez disardan hep yer calisiyo ya is yerinden siparis ediyo yani, evime 2 3 ayda bir tavuk girer oda artik aglarim o sekil bebegim dun acliktan sabaha kadar aglamis sut gogusumde yokmus diye niye agliyo bu diyo o an onu öldürmek istedim ailemden istiyorum annem diyoki biliyosun kizim borclarimix var kimseye de anlatamiyorum ne yapicam ben boyle ben boyle bir hayat gormedim hiç yaa:((( bu adam bu parayi napiyo bir gun gercekten öldürücem bu adami cok çimri cook allah nedrn bunun halen belasini vermiyo ki ya gecen diyodu ki bulasiklari yikama fatura gecen 50 gelmis senin yuzunden diyo cildiricam ya kombiyi 30 yakamiyorum ya onun gelmesine yakin hemen kapatiyorum ki anlamasin yaktigimi suan bile acim ne ekmek var ne bir sey ve ben halen ayaktayim ya 87 kilodan 62 kiloya dustum 9 ayda :((

61 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ama sen bu adama nie katlanıyor  eşinin ailesi yok mu git onlarla konuş bu durumu yada git ailen varsa onların yanına 
-Reklam-
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Hiç bişey yapamıyosan çık git kadın sığınma evine en azından karnınız doyar
0 oy
tarafından
Bu cimrilik değil Allah'ım yaaaa. Ölse keşke
0 oy
(402 puan) tarafından
Yani ne yazacagimi bilemedim ah be kuzum hic mi anlamadin böyle cimri oldugunu kriz var 6milyar aliyo ama esine cocuguna bakamayacak kadar pinti kendi cesit çeşit yiyipde tok yatiyo ama seni ve bebeğini ac yatiracak kadar insansız katlanma bu canavara gizlimi alırsın cebinden ailenmi gönderir git ailenin yanina bu ne ya cok üzüldüm özellikle bebeginin ac yatmasına Allah yardımcın olsun canim benim böyle birine katlanmak zorunda değilsin kendini dusunmuyorsan bebeğini düşün
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Canım hangi sehır de yasıyorsun.
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten.Imkanim olsa yardım ederdim inan
0 oy
tarafından
Demekki senin bırakıp gitmeni istiyor akıl hastası olur ancak böyle yapan biri yada çok uyanık bırakıp gitsin yildirayim bu kadını diye düşünür 
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Yani yapılmaz ama uyuduğunda cebinden 20 50 para al canım onun yaptığıda hiç olacak birsey degil yazık günah ya 
0 oy
tarafından
Belediyeyi ara sana gıda gönderir kıyma falan da bide durumunu anlat yemek yardımıda yapar bi zamanlar benim eşimde iş kazası geçirmişti bize iyileşene kadar gıda yemek yardımı yapmıştı belediye
0 oy
(209 puan) tarafından
Ben hamileykende benim eşim öyleydi döverdi doğru düzgün bir şey almazdı ama şimdi iyi çocuk doğduk sonra alıyor herşeyi 
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Sende hala o Sevde kaliyormusun kendini düşünmüyorsun o bebeği düşün vitaminsixlikten sürekli hasta düşer çocuk yazık günah çek git ailenin yanina ailene yük olurum dersende annen bakar bebene gir ise calis seni orda zorla tutan bir sebeb göremiyorum ben
0 oy
(334 puan) tarafından
Vicdansız yaaa inşallah birgün o sana muhtaç kalır.. 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Cimriligin tanimi ayri. Bunun yaptigi ayri. Bu, insanin yasamini devam ettirebilmesi icin temel  ihtiyaclari bile almiyor... yani ailen arkandaysa git kizim, annen baksin bebene sen calis. Hadi toplayip alalim birseyler gonderelim de 1 seferlik degil ki bu. Hadi 3-5 sefere duzelcek olsa tamam ben kabulleneyim masrafini ama nereye kadar bu. Ne isinma ne karin toklugu.  Allah yardimcin olsun. 
0 oy
(569 puan) tarafından
Hiçmi vicdan yok ya eşinde bence bu süre git evden anlasın eve bakmayan adamdan adam olmaz çek git ailene
0 oy
(515 puan) tarafından
E canım 165 alsa günlük her gün çalışsa yinede 6bin yapmıyor ki ciddimi söylüyorsun yoksa dalga mı bilemedim ama Allah yardımcın olsun...
0 oy
tarafından
Benim bile bogasim geldi insan karisini cocugunu dusunmez mi okurken fenalik geldi sen bi de yasiyosun ya sana sunu yap bunu yap diyemem ama ben olsam coktan ailemin yanina gitmistim katlanamam cunku hadi ben tek olsam neyse cocugumu oyle bi ortamda buyutmem
0 oy
(26 puan) tarafından
ALLAH merhamet versin gercekten insan çocuğu için bari alır ya. En kötü ihtimal ve en son seçenek kadın sığınma evine gitsen nu adamin baktığından daha iyi bakarlar aç kalmazsın en azından. 
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Ruh hastası manyak mi adam ya.Allah vicdan versin sanada bebeğine de kurban olsun ..Merhametsiz pislik insan önce bebeğinin karnını doyurur.Kendi sipariş verip zikkimlanmasini biliyo ama.
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Ya sen büyüksen ama o bebek açlıktan gebercek ya bebeğine niye bunu yapyosun. Bakamıyosa çık git evden veya kayınvelideni ara biz açız de ne bilim böyle beklenirmi ya. Yazık o yavruya.
0 oy
(2,591 puan) tarafından
NEden katlanıyorsun ki çocuğunu ve seni sefil ediyor aç bırakıyorsa orda durmanın anlamı ne 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin93 (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 154 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Aysedem (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,732 göst.

412,578 soru

12,421,495 cevap

45,249 kullanıcı

Kategoriler

...