0 oy
359 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
1 yaşında kızımla biraz zor olucak ama tasincaz kızlar tabakları kırılacak eşyaları nasıl kolileyecegim ne alabilirim aralarına bana biraz fikir verirmisiniz

23 Cevaplar

0 oy
(14,420 puan) tarafından
Gazeteye sar canim birer birer yoksa kirilır
tarafından
Gazetem yok canm başka birsye olmazmi
(14,420 puan) tarafından
Cay bardaklarıni tek tek sarıyosun tabak canak ne varsa, bulman lazım
(265 puan) tarafından
Canm bende ikizlerim ve kızımla bu  ay başı taşındım Rabbim yardım ediyor kulunu bunaltmiyor.gunluk gazete satan bı yerden gazete al.ben öyle yaptim 4 tane almıştım bide küçülen bebek kiyafetyle kalanların sarmıştık.
-Reklam-
0 oy
(14,925 puan) tarafından
Ben gazeteye sarmıştım. Kolinin üstüne isim yaz daha kolay bulursun yerlesirken 
tarafından
Gazete yok canım nerden bulcam ki
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Ben streçleyip kaldırıyorm hiç kırılmadı
tarafından
Oda iyi cnm aslidna
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Ben gazetelere sarıp bide kıyafet falan sıkıştırıyordum kolinin içine sallanmasin diye 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ben tek tek gazeteye sarıp ters şekilde koymuştum iç içe gelicek şekil düşmesin diye aralarına da elbise falan koymustum
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Pat pat alabilirsin inceleri var onlarla sarıp kolileyebilirsin 
0 oy
tarafından
Hepsini gazeteye sarman lazım 
0 oy
(932 puan) tarafından
Ben hep gazete kullandım canım herşeyin üstüne de içinde ne var diye yaz
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Bende hic tecrübesiz tek basıma taşındım toplandım her şeyimi güzelce streçledim tekrar yıkama derdi olmadı hic bir şey de kırılmadı baya sardım streçle çünkü :D tabakların bardakların arasına hep mutfak havlularımı sofra bezlerini falan koydum mutfak kolilerini çok ağır yapmadım her şeyin üstüne ne oldugunu yazdım misal fincanlar tencereler bardaklar vs gibi kıyafet yorgan yastık icin büyük hurçlardan aldım hep onlara koydum bu şekilde kolay olmustu yerleşirkenn de 
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Tabakları 4erli streçleyin, taşınmada kullanılmak için satılan geniş streçler var. Hepsini ayrı ayrı gazete kağıdına sarmayın hiç çok gereksiz. 

Biz 5 ay önce taşındık.
tarafından
Tamam canım çok sagol
0 oy
(3,177 puan) tarafından
Gazeteye sar başka türlü kirilir
0 oy
tarafından
Kızım 7 aylıkken tasındık canm evet zor oluyo ama halledersınz ınsallah . 

Bardak çanak kırılacak esyaları kolıye koyup normal aracla tasıdık bız oyle jmkanınz varsa yakınsa gdılecek mesafe oyle yapın yoksa şu patlayan posetler varya onlara sarıver canm
0 oy
(3,619 puan) tarafından
Büfeler yada gazete satan marketlerde eski gazeteler oluyor bazen isteyebilirsin veriyorlar uygun fiyata diye biliyorum canım. Tabakların aralarına tek tek gazete iyi oluyor, bardakları falan da tek tek sararsın. Ben öyle taşıdım hepsini. Kutunun üzerine nerelere ait olduğunu da yazarsan kolay olur herşey senin için. 
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Bacım sen gazeteyi vs boşver ben arasına temiz kıyafet çarşaf koydum kıbırdamadı bile arasına çarşaf da ser hiç bşy olmaz yeni taşındım bende taaa Adıyaman dan Istanbul a geldi düşünün yani 
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Bardakları gazeteye sar tsbsklarida 6 li şekilde streş yap hiç bişey olmuyor o kadar ev taşıdık bir bardak kırılmadi sadece iki tepsim kırıldı tasimacu üstüne bastı :)))
0 oy
(503 puan) tarafından
en sağlamı gazeteye sarmak canım. eşin kahvehaneleri dolaşsın,onlar isteyince verirler. hergün gazete alıyorlar,birikiyor tabi orada
0 oy
tarafından

Bende geçen yıl kpssden sonra hemen taşındık bütün kpss kitaplarımın sayfalariyla tek tek sardım bir işe yaradı en azından.:D

0 oy
(1,662 puan) tarafından
Gazteyi bakkallardan bufelerde eski tarihlileri ucuza satiyolar alabilirsin 
0 oy
tarafından
Tek tek gazeteye sar
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Gazeteye  sar  ya da kağıt  varsa  ona  bende kızım  bir  yaşındayken taşındık  kırılacak herseyii  kağıtla  sardık 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 230 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu

413,150 soru

12,438,601 cevap

45,902 kullanıcı

Kategoriler

...