0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (514 puan) tarafından
Kizlar 31 haftalik hamileyim. Artik dikkat etmem lazm ama bn ev temizligiyle kafayi bozdum..cam perde duvar temizligine girdim sagolsun esim yapiyr ama bn basinda bekliyrm iyi sildinmi iyi supurdunmu hem kndimi hem onu yiyorum. Bi odayi temizliyrz snra diyrm ertesi gun yine batacak heryer hemen pisleniyr gbi geliyo. Banyo mutfak illaki dagiliyo pisleniyo hergun bastan temizleyesim geliyo. Pis gbi geliyo heryerde sanki gubur toz var gbi. Dogum icin ailemin yanina gitcem sehir disina bir ay orda kalcam.esim evde tek olcak diyrm evi kirletcek kesin pisletcek heryer dagilcakk offf

2 Cevaplar

0 oy
(3,419 puan) tarafından
Temizlik hastalığı olabilir destek al bence temiz olan yeri tekrar temizlemekte bilemedim yarın o bebe doğunca heryer batacak sen temixlik yapmaktan ona vakit bile bulamazsın bu defada
-Reklam-
0 oy
(959 puan) tarafından
Ben normalde çok titizdim hergün iş yapardım hergün bir yerimi, bir eşyamı temizlerdim durmadan annemgil, eşim hep kızardı yeter artık diye hamşle kalımca riskli hamileliğim basladı aylardır hiçbirşey yapamıyorum ayaga kalkmam yasak gözüme öyle çarpıyor ki herşey kendimi zor tutuyorum annem de diyemiyorum sunu yap bunu yap eşimde zar zor yapıyor elinden geldiği kadar artık takmamaya basladım nasılsa az kaldı sonra kendi düzenime dönücem tekrar diyorum batarsa batsın diye bakmıyorum simdi etrafa bosver o yüzden son günlerin keyfini çıkar iş kaçmıyor ama bu günlerimiz kaçıyor bunu anladım en güzel dönemlerimiz hamilelik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 177 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozlem52 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde prenses sofiaa (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.