Benim kızım 4aylik canm, ilk 40 günü doldurana kadar baya zorladı kolikti gazi çok oluyordu o yüzden uyumuyordu gece 1 gibi uyurdu oda saat başı uyanirdi. Şuan çok şükür Uykusu düzene girdi diyebilirim, akşamlari gezmeye gitmezsek yada misafir gelmezse 8 dedin mi uyutmaya çalışıyorum zaten gün içinde hiç uyumaz karanlık da yatırıyorm sessiz ortmada yani.
Uyur ve 1 saat sonra uyanır alıp da salona getirmiyorum uykusu açılmasın diye her kalktığında ben emziriyorum ve gözleri kapalı uyuyor yatağına bırakırım. Gece de en az 3 defa uyanır emzirip bırakırım yerine uyur benimki ayakta sallamaya alışmış ve emzik olmadan uyumaz o şekilde canm. Bide sabahları da 8 dedin mi ayakta bende mecburen onla beraber uyanıyorum ve öğlene kadar uyumaz sonra 12 gibi öğlen saatlerinde sallarim uyur ama yarım saat falan oda çok değil yani gündüz hiç uyumaz canm kısacası. Sende Erken uyutmaya çalış , pes etme kucakta salla ayakta salla emzir emzik ver piş pişla bir şekilde uyuyacak sonuçta ama bunu ona senin alıştırman lazım canm erken uyutursan oyle alışır