0 oy
1,393 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,431 puan) tarafından

Çok şükür doğum yaptım kızlar gece yatışım yapıldı sabah suni verilecekti gece 3 te kendi sancım başladı çok şükür  ve saat 7de 8 cm açıklığım oldu son dakikalar suni verildi 9.27de kızım  doğdu 5 6 saat sancı çektim tam açıklıkla doğuma alındım ama ıkınamadım karnıma basarak çıkarttılar kızımı yoğun bakıma aldılar nefes alamadı dua edin kızıma teyzeleri çok güzel :'(

43 Cevaplar

+1 oy
(109 puan) tarafından
Allahım hemen kucağına dönmesini nasip etsin inşallah genelde olabiliyor heralde bu durum.sağlıkla sevdikleriyle büyüsün.
-Reklam-
+1 oy
(3,141 puan) tarafından
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah canım geçmiş olsun 
+1 oy
tarafından
Gözünaydın canım benim ❤ Allah analı babalı büyütsün inşallah çıkar bebis merak etme  ❤
+1 oy
(3,021 puan) tarafından
Hadi gozun aydin birtanem Allah bebeginin yardimcisi olur inshallah
+1 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bidaha hastane yüzü gostermesin inşallah hemen iyileşir prenses üzülme 
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Maşallah canım gözün aydın geçmiş olsun hiç endişelenme allahın izniyle hiç bişi olmicak dualarım sizinle 
(1,431 puan) tarafından
İnşallah canım çok zor bırakıp geldim kocaman cihazların içine
(1,818 puan) tarafından
Hiç endişelenme üzülme sütün kesilmesin
0 oy
(10,039 puan) tarafından

Gözüm aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Umarım tez zamanda iyileşir yavrun<3

(1,431 puan) tarafından
Amin inşallah canım ❤️
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sende benim gibi ıkınamamışsın benim de karnına batırdılar hatta resmen oturdu kesik de atıldı :( üzülme bebeğin iyi olucak komposto şerbet iç bol bol su iç hemen sütün gelsin canım 
(1,789 puan) tarafından
Kesik  nasıl oluyo yaa
(13,675 puan) tarafından
İnşallah tamamen iyileşirsin canım bende kalıcı acı ağrı oldu hala otururken ilişki de canım yanıyor
(13,675 puan) tarafından
Vajinaya kesik atıyorlar annecik
(1,431 puan) tarafından
Doktorum çok uğraştı yırtılma olacaktı. Küçük kesikler bebek rahat çıksın diye. Şuan benimde çok ağrım  var tuvaletinmi yapamıyorum çok yanıyo
(13,675 puan) tarafından
Duphalac şurup da iç kabız olma şimdi korkudan tuvalete de çıkamazsın şurup rahat çıkmanı sağlıyor canım batikonu aksatma sürekli sür
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün İNŞAALLAH bebişinde fazla kalmaz İNŞAALLAH 
0 oy
(1,932 puan) tarafından

Gozün aydin canm benimde bu sonda ikinamadim.bastiedilar inşallah iyileşir bebeğin en yakın zamanda  <3

(1,431 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Iyi kurtulmusshn valla aklim sendeydi ne yapti acaba diye? Allah şifalar versin minik kuzuya 
(1,431 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah
0 oy
tarafından
Gözün aydın canm kızın icinde geçmiş olsun  çok şükür yaptın şimdi bizde yapcak ne güzel olurdu
(1,431 puan) tarafından
Allahım bi avazda kurtarsın kuzum
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allahm korusun minnagi sağ saglm çıkın hastaneden  güle oynaya insallah
(1,431 puan) tarafından
İnşallah kuzum kavuşalım biran önce :(
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim icini ferah tut sen rabbim yardim eder sen uzulme kucagina alınca kokla bol bol bu ani dusun cok guzel bisi emin ol onun sana ihtyci var:)
(1,431 puan) tarafından
İlk ağlamadı aklım çıktı kucağıma verdiler o kadar güzel kokuyordu doyamadım inşallah kavuşuruz :(
(2,198 puan) tarafından
Benim kizda ilk cikinca ağlamadı ama benim sezeryandi canim ama :) bende bekliyodum daha nezaman çıkcak diye :) merak etme kavusursun o kokuyu tekarar içine çekersin doya doya çek çünkü banyo yaptırdıktan sonra gidiyo o kokusu ♥️
0 oy
(338 puan) tarafından
Canım rabbim sağlıkla çıkmayı nasip etsin gözünüz aydın olsun♥️
0 oy
(316 puan) tarafından
Gözün aydın canım Rabbim Sağlıklı afiyetli bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun dualarımdasın inşallah bi şey olmicak kendini ferah tut 
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün küçük melek merak etme birsey olmaz sıkma canını 
0 oy
tarafından
Oy kuzum benim gözün aydın canım rabbim biran evvel sağlığına kavuşur kucaklarsın bol bol sanada geçmiş olsun anneliğin hayırlı olsun inşallah ") üzülme rabbim ikinizede bol bol şifa verir inşallah ❤❤
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Oy maşallah Rabbim yardım etsin çıkar inşallah tez zamanda annesi merak etme nazar boncuğu olsun o da yavrunun :)
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Gözün aydın canım rabbim bol şifa versin inşllh yavruna 

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 1,080 göst.
5 Ekim 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (34,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 664 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 555 göst.