0 oy
949 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün oğlumun kreş de yaşadığı olayı yazmıştım öğretmeniyle görüştüm bugün işte bazen çocuklar birbirine babalarını yüceltiyorlar falan dedi işte veliyle sizin adınızı vermeden konuşucam dedi. Bende verin adımı ne olacak dedim bu son dedim diğer sefer başka yollarla gelicem dedim. Neyse annemi aradım demez mi yanlış yapıyorsun ya okuldan al derlerse napacaksın dedi alırım dedim çocuğumu mu rezil edeyim dedim işte sende hep dayak yerdin sana çekmiş demez mi ya oldu dayak yicek psikolojik şiddet görecek ve susayım mi dedim olur öyle şeyler diyor ya deliricem kapattı telefonu yüzüme yine suçlu ben oldum şaka gibiler

29 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Paranla rezil oluyorsun dedikleri bu olsa gerek o çocuk zaten mutsuz gidiyor hiçbir yararı olmaz oranın ona mutlu gitmediği sürece sonuna kadar haklısın 
-Reklam-
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Bu postu okuduktan sonra eski postuna baktım . Kesinlikle haklısın bende olsam çılgına dönerdim. Ebrar mıdır nedir sinir oldum kıza mafya babası gibi . Oğlunu ezdirme arkasında dur 
0 oy
tarafından
Eti sizin kemiği benim dönemi eskide kaldı. Hepimizde o dönemin yaraları var. Okul istese çözüm bulur buna. Bulmuyorsa sen bulacaksın bacım çok haklısın. Kesinlikle abartmıyorsun. İzin verme ve takipçisi ol bu olayın.
0 oy
(387 puan) tarafından
özel bir kreş ise büyük ihtimal öğretmen yönetime yansıtmamıştır. çünkü ücretli çalışıyordur işinden olmak da istemez. Benim de oğlum var 4 yaşında. fotoğrafı görünce kendi başıma gelse ne yapardım diye düşündüm de valla okulu başlarına yıkardım darp raporu alıp sizi suçlayacağım derdim! siz öğretmenle değil okul yöneticisi ile konuşun bence. gerekirse de alın ordan. Bir çocuğun okul algısı ile oynamaya hiç kimsenin hakkı yok. abartmak ne bence fazla sessiz kalmışsınız bile. 
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Yerinde olsam şimdiye kadar çoktan o okuldan almıştım hem ana okulu eğitimi hem de din eğitimi veren daha düzgün okullar var yazık çocuğuna
0 oy
(7,932 puan) tarafından
önceki postunu  okudum canım .Çocuğun kafasında o şekilde iz kalacak kadar vururken o çocuk bu sınıfın öğretmeni nerdeymiş.Öğretmen de ilgisiz gibi sanki .Resmi görünce ben bile sinir oldum.
0 oy
(416 puan) tarafından
Oğlum kreşte arkadaşıyla itişmiş diye o anın tüm güvenlik kayıtlarını izleyip gözümle görmek istedim ne olduğunu. Çocuğun ailesini de çağırın gelsinler dedim ki onlar görüşmeler okul heyeti olarak. Zaten çok sert durunca bir daha da asla öyle birşey yaşanmadı problem de oyuncak kavgasıydı. O olaydan sonra oğlumun başında hep öğretmeni duruyordu ben arada gidip güvenlik kayıtlarını izliyordum ordan biliyorum durduğunu  
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Zamanında seni etzmelerine izin vermiş bak sesin çıkmadığı için suratına telefon kapatiyor  sindirmis resmen.

Arkasında dur cocugun kisilik oluşturmak cok zor gerçekten.
0 oy
tarafından
cnm yaa kac yasinda cocugun benmkisi buyuk bu sene zorunli gitti ona ragmen cok tuhaf cocuklar var.. yanii anlamiyorum bazi cocuklari nasil yetistiriyorlar canavar gibi oluyor oyle cocuklarla da ebeveynler nslsa bizimkine bisi olmuyo diye saldim cayira diyor.. bence zaman kaybetme yaa o kizi gonder ya da sinifi degistirt ya da okuldan al.. ayrica annen eski devirde kalmis bu devirde herkes evladina sahip cikiyor

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 505 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 696 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 409 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.