0 oy
373 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar bebegimle nezaman çıksak evladimin bebek arabasina geliyorlar zor kurtuluyorum ellerinden evladıma bisey yapıcaklar diye ödüm kopuyor 10 15 tane kocamanlar şikayet ettim bi şey yaparlarmi

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eskiden şikayet gelince uyuşturucu iğneyi vurup götürüyorlardı sorgusuz sualsiz Allah bilir kaç can öyle ölüp gitti bilinmez , şimdi de toplayıp barınağa kapatıyorlar. Doğru düzgün bakım yok sağlık hizmeti yok buz gibi betonun üzerinde yatıyorlar. Hastalansa belki dışarıda vicdanlı birine denk geliyor veterinere götürülüyor ama barınakta o şansları da yok çoğu belediye barınağı bu şekilde. En kötü ihtimalle de dağ başına atıp açlığa terk ediyorlar. Sürekli olarak düzenli bir şekilde yiyecek verildiği zaman saldirmiyorlar , tabi küçüklükten kalan bir travmaları yoksa. Yani mahallenin çocukları taşlarla sopalarla kovalamadiysa kuyruğu kulağı kesilmediyse. Kedi köpek kuş hiç fark etmez hayvanların kendi doğup büyüdükleri yerden koparılmasına sıcak bakmıyorum. Çocuğunuz için de çok üzüldüm ne yazık ki diğer insanların yüksek ihtimalle travma bıraktığı o ağzı var dili yok canlar yüzünden bir travmaya da o sahip olmuş. Umarım besleme bölgesi içine eklenir mahalleniz ve hayvanların karnı doyar kimseye de saldirmazlar. 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Toplayabilirler bu rahatsız edici bir durum 

0 oy
(548 puan) tarafından
Aşıları varsa hic bisey yapmazlar veya belediye gelir götürür 
0 oy
tarafından
Hayvanları çok seviyorum ama sokakta doğru bulmuyorum. Kaç tane yavruya saldirdilar. Daha az önce haberde yine bı olay gordum. Küçük kızı parcalamalislar . 
0 oy
tarafından
Bizim mahallede her sokakta 10 tane var . Geçen bi çocuğun peşin e verdiler çocuk nasıl korktu ya  toplasalar keşke 
0 oy
(192 puan) tarafından
Bizde de aynı sorun. Hayvanlar aç yazık daha saldırganlar haliyle. Arayınca kısırlaştırdık diyolar. Kısırlaştırmak sanki saldırmalarına engel 
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Ben ve eşim ayrı ayrı şikayet etmiştik hiç bir şey olmadı.
0 oy
(29,525 puan) tarafından

Bncede bir el atsinlar böyle salmalari ****** sevgisi değil toplayıp iyi bir yerde bakabilirler 

İnsanların canı tehlikeye giriyor

0 oy
(5,570 puan) tarafından
Bende çok korkuyorum ya köpek ten . Allah korusun kuduz falan olsalar o iyi değil işte . Toplarlar
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Toplarlar hepsini ama başka bir bölgeye tekrar bırakıyorlar maalesef
0 oy
tarafından
Kışın köpekler nedense böyle onların zamanları çünkü belediye pek bişey yapmıyor ya hangi birini toplasin
0 oy
tarafından
Nerde oturuyorsunuz bizim burda da aşırı var ya 
(39 puan) tarafından
Canim manisa artık biktim
tarafından
Çokta haklısın valla
0 oy
(426 puan) tarafından
Belediyeyi aradiysan gelir toplar 
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Muhtemelen toplayıp başka bir bölgeye bırakırlar geçen haftalarda belki 10-15 tane sokak köpeğini bizim mahalleye getirip bıraktı belediye ama bu bir çözüm değil şuan biz sıkıntı yaşıyoruz sokağa çıkamıyorum korkudan desem yeridir çünkü uysal köpekler değiller insana gelip geçen arabaya herkese saldırıyorlar bende arayacağım 
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Keşke toplayıp kısırlaştırma yapsalar ki sokakta canlar kalmasa açlıktan saldırgan oluyorlar ben almanyada yaşıyorum 1 tane bile başı boş kopek göremezsin okadar güzel bisey ki 
0 oy
(495 puan) tarafından
Onlarda bi can tabiki ama sokak kopekleride toplu olduklari zamn baya saldirgan oluyorlar goturrler belki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
26 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 519 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.