0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Beni hep sinir eden bir görümce var başımda bazen üzülüyorum demek istemiyorum yinede tutamıyorum en büyük eltim 9 yıl kaynanamla görümcemle yaşamış 5 senedir de ayrı eve çıkmış yan taraf bir buçuk senedir evliyim yani sürekli bana onu över yok şöyle pasta yapar yok şöyle yemek evlendiğinde 25 yaşındaymış hiç bişey bilmeden kaynanam öğretmiş zaten aynı onun gibi yemekleri pastaları öyle çok birşeyde bilmez severim anlaşırız ama bu görumce gözüme sokuyor sürekli gıcık alırım böyle şeylerden yani banane git diyor tarif al yap dedim bende biliyorum yok sen şöyle yapiyon yok böyle o güzel yapar bastıra bastıra söyler tek bu değil herşeye aynı ben bin çeşit şeyler yaparım hala boş boş konuşur Surekli laf sokma çabaları bazen diyorum dilini tut kendim için ama dayanamıyorum usandirdi beni 

20 Cevaplar

0 oy
(4,087 puan) tarafından
Yapma ya boşver daha iyi beğenmiyorsa gitsin eltinde yesin yapmak zorunda değilsin 
(72 puan) tarafından
Dedim bundan sonra o sana getirsin ye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kapa çeneni otur yerine derim !
(72 puan) tarafından
Dedim kocam beğeniyor sen ister beğen ister beğenme
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Çok biliyorsan sen yap da iyisini ben yiyeyim deseydin ya gorumcene 
(72 puan) tarafından
Dedim kocam beğeniyor sen ister beğen ister beğenme o sana getirsin ye dedim
0 oy
tarafından
Istediğini desin hakettiği cevabı var susma, sen sustukça der durur o
(72 puan) tarafından
Söylüyorum altta kalan biri değilim ama bazen onlar için bı benle bir kavga etti ben demedigim halde söyledin dedi bu sefer eşimde ona kızınca oturdu ağladı üzülmedim bende onun yüzünden ağladım o umursamadı
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Çok begeniyorsan git o yapsın sende ye banada getir de gülerek ;) 
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Suratina bi cakarim daha pasta yicek.agzin kalmaz de . 
(72 puan) tarafından
:) valla güldüm
0 oy
tarafından
Bide sen yap bakalım sen nasıl yapıyorsun de elalemin işiyle ne övünüyor otursun kendisi yapsın önce 
0 oy
tarafından
Kiz bunlarin hepsi aynim emin ol onada seni ovup onu catlatiodur : D benimki oyleydi.
(72 puan) tarafından
Bana diyor sen onu kıskanıyon kadın benden 20 yaş büyük
tarafından
Bosver. Inan onuda en az senin kadsr sevmiyirdur. Ama aklinca onunla seni vuruyor :)
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Lafını esirgeme tepene çıkar cnm 
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Evet ya yapsada yesek de.. 
0 oy
(8,044 puan) tarafından
Aynı benim kaynana sürekli eltimi över eli hızlı falan ben de senin gibi yavaşım diyorum yapacak bir şey yok Allah için eltim çok iyi bir insandır zamanında onunla da hiç anlaşamazmış şimdi de bana övüp duruyor 19 yaşında çocuk yaptı her şeyini tek yapıyordu diye ama komik oluyor farkında değil. 
(72 puan) tarafından
Bnaa diyir sen kıskanıyorsun aramizda 20 yaş var oda 9 aylık bende
(8,044 puan) tarafından
Bizim de  10 yaş var canım eltimle aram iyidir ama böyle söylemeleri gerçekten insanı rahatsız ediyor ben normalde sessiz sakin saygılı biriyimdir ama baktım sessiz oldukça daha çok üstüne geliyorlar ben de sesimi çıkarmaya başladım hiç altta kalma onlar söylediklerinden utanmıyorsa sen cevap veriyorsun diye hiç utanma.
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Niye kendini ispatlama derdine dustun ki boşver eşin severek beğenerek yiyosa yaptıklarını gerisinin bı önemi yok ona yemek beğendirmek zorunda değilsin sen duymamazlıktan gelirsen oda kudurur 
(72 puan) tarafından
Bana diyor kıskanıyorsun ama ağzımı açıp tek kelime etmiyorum diyorum sen öve öve bitiremedin banane diyorum
(1,784 puan) tarafından
Bu kadar ovdugune göre sen kiskaniyosun de
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ee beyapalim yani sinir oluyrm öyle şeylere bende birşey bilmiyordum ee ne olmuş eltim yaoardi valla hiç te umrumda olmazdı bide yaptığını da öce öve söylerdi bend gıcık oluyor yapıyorsa. Ovme yada yapma
0 oy
tarafından
Aman boşver onun istediğinde bu kavga cikarirsan eltinle arani bozar ***** şey işte boşver kendi haline bırak sonra kiskaniyo der
(72 puan) tarafından
Kıskanıyorsun diyor zaten. Yani banane o kadından herkes kendine göre güzel yapar sanki bana yapıyor ne boş bir insan ya eşimin işi burda olmasa hayatta oturmazdim herseye burnunu sokuyor
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Allah'tan görümcem 10 yaşında....
0 oy
(402 puan) tarafından
Kalkda sen yap görelim desene kiz
0 oy
(146 puan) tarafından
Kendisi bişey yapmayı bilmiyor galiba 
(72 puan) tarafından
Kendi milleti ovmeyi beni sinir etmeyi biliyor
(146 puan) tarafından
Sende onu sinir et canım
0 oy
(89 puan) tarafından
Çok begeniyorsa gidip ondan istesin ona yaptırsın ben yapar ederim istemeyen  yoluna bu kadar basit nefret ediyorum böyle insanlardan bulmusta bunuyor
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Benim yaptığımı beğenmiyorsan yeme de el emeğini eleştiren insanlara sinir olurum kötü bile olsa eline sağlık de çekil kenara yemek zorunda değilsin ben böyle yapıyorum böyle seviyorum kocamda böyle sever gerisi de beni bağlamaz de 
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Annemin eltisi piain tekidir evin halıları abartısız diyorum kızı dpgusu zaman 2003 de yıkandı süpürmek silmez sadece bulaşık yıkar  yemek yapar annemin masaallahi vardır 

Bir gün şeytan halam dedi pis olan için yengem de soğanı yıkamadan yemek yapmaz kahakaha attım deyince yani düşün öyle pis ama şeytanın etrifi laf nasıl 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 623 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 700 göst.
8 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde buketimsim (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yagmurn404gmail.com (1,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 347 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,405 puan) tarafından soruldu

410,771 soru

12,360,588 cevap

41,465 kullanıcı

Kategoriler

...