0 oy
739 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar bebeğim şuan 2 aylık ama 3 aydan sonra yapılan zehirli ishal aşısı ve menenjit aşısı varmış biri 800 diğeri 2500 TL devlet karşılamıyormuş neden bu kadar pahalı ya :'( kızıma feda olsun tabi de insan duyunca birden yuhhhh çekmiyor değil.yani 

Siz yaptırdınız mi bu aşıları ? 

26 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Ben sadece rota virüs aşısı yaptırdım.
tarafından
Menenjit aşısı neden yaptirmadiniz peki ?
(4,876 puan) tarafından
Vaktini geçirdim o yüzden yapılmadı
tarafından
Anladım inşallah sıkıntı olmaz
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Rotavirüsü bende yaptıramadım maalesef. Kızım 7 aylık, menenjiti yaptırmak istiyorum ama bir doktorum şimdi yaptırabilirsin diğeri ben 1 yaşından sonra öneriyorum demişti, bakalım nasıl olacak.
tarafından
Benimde kafam karıştı gerçekten,
(1,963 puan) tarafından
Rotavirus 3 ve ,5 de vurulması zorunlu yoksa hiç bir etkisi yokmuş. Menenjit ise 2.aydan itibaren başlanıyor. Doktorum menenjite 3.ayda başlarız dedi. Toplam 2 çeşit menenjit 6 doz aşı var.
(5,946 puan) tarafından
Rota virüs  aşısını  1 yaşında  yapılma  imkanı yok   3 ve 5 ayını  10 15  gün  gecse bile  yapmıyorlar  sen yanlış  hatırlıyorsun  büyük  ihtimal  o menenjittir
tarafından
Okuyanlar dogrusunu ogrensin, size yanlis soylendi ya da siz yanlış hatirliyorsunuz.
Rotavirus aşısı ilk dozu 14.haftadan önce yapilmak zorundadir. Yani 3. Ayda.
tarafından
Olabilir belki de ben yanlış hatırlıyorum çünkü ebe de bana 3 aydan sonra yapılıyor dedi
0 oy
tarafından
Rotavirüs 6 ay önce can ciğer 500dü,şimdi 800 olmuş. Onu yaptırmadım ama memenjiti mutlaka yaptıracağım 
tarafından
Evet 800 dedi menenjit de 2500
tarafından
Ooyy çok valla ya şimdiden kenara atmalı 3 5
tarafından
Evet çok fazla gerçekten ama yapacak bişey yok mecbur yaptircam:(
tarafından
Aynen öyle rotavirüs aşısını yaptırmadım ama memenjiti bende mutlaka yaptıracağım
tarafından
Ben ikisini de yaptıracağım inşallah ya :(
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Ne ara o kadarr artmış menenjit 550 ydi sordun mu eczaneye.benim için özel aşılar önemli hele ki geçen ay daha da iyi anladım kızımin özel aşıları tam yaptırdım sadece menenjitin bir dozu kaldı geçen ay iş arkadasimin oğlu rota oldu oğluna yaptirmamisti küçüğüne yaptırmış oğlu 8 gün hastanede yattı kızına da bulaştı o hafif evde atlattı ve sonra kendine bulaştı daha sonra benim kızım da ateş oldu bir gün ilerlemedi arkasından ishal başladı ama hafif hafif tahlil yaptırdım rota çıktı ama evde üç gunde geçti ve bana bulasti ishal  ben öyle zor geçirdim ki vücut susuz kaldı bayiliyordum nerdeyse Allah'tan iş yerindeydim hemen mudahale ettiler ve hala vücudum susuz. Kaldığı için kendini toparlayamadi 
tarafından
Bu arada evet aşı fiyatları bu şekilde dedi ebe
(7,440 puan) tarafından
İmkanı yok menenjitin o kadar olmasının canım bütün dozlari toplamı evet 2500 yapar ama dozları 550 civarı
(7,440 puan) tarafından
Eczacima yazdım canım bexsero 540 nimenrix 345 bunlar menenjit aşısı rota ise 365 mis
(1,963 puan) tarafından
Canım tüm dozun fiyatını söylemiş o toplam 6 doz var. 2 farklı menenjitten hepsi 2500 TL falan geliyor. Rotaviruste 2 doz yaklaşık 400 TL civarında 2 tane vurdurcagin için 800 TL demişler. Biranda vermicez o parayı aylara böluncek aşılar.
tarafından
Evet toplam olarak maliyetini söyledi bana
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Rota aşısıni yaptırmadım ama menenjiti yaptiricam bende 
(3,505 puan) tarafından
İmkanın varsa yaptırmak en doğrusu zaten canım
tarafından
Olsa da olmasa da evladımız için
(3,505 puan) tarafından
Öyle tabi ama olmayınca da olmuyo maalesef
tarafından
Bilmez miyim bazen insan üç beş lirayı bile arıyor :(
(3,505 puan) tarafından
Aynen öyle valla kuzum
0 oy
tarafından
Bn sadece sağlık ocağında yapılanları yaptirdim
tarafından
Suanlik benimde öyle
0 oy
(365 puan) tarafından
Şahsen aşı yapmadığım için çok pişmanım rotavirüsten kızım bi hafta hastane yatış yaptık iki gündür çıkmışız kızım eridi gözlerimin önünde resmen ishal kusma durmuyordu hiç bi şekilde imkanlarınız varsa aşıları  aksatmayın rabbim çocuklarımızı muhafaza etsin 
tarafından
Çok çok geçmiş olsun bende kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum
0 oy
tarafından
İkisini de yaptirdim ozel sigorta yarisini karsiliyordu kalan yarilari cepten verdim hep.
tarafından
Sigorta yarısını karşılıyor demedi bana
(306 puan) tarafından
Özel sigorta diyor bayan. Normal sigorta değil yalniZ.
tarafından
Şimdi anladım
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Yaptirmadim canim sdce saglik ocagin yaptıklarıni yptrdm 
tarafından
Bebeğiniz ne kadarlık bir sıkıntı yaşadınız mı
(22,060 puan) tarafından
Yok askom bi sknti olmadi hix 27 aylik suan
tarafından
İnşallah da olmaz
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Ne çok pahalanmış ya beniö bebiş 8aylık.3 ve 5. Aylarda rota virüa aşısı yaptırdık 390mı neydi
tarafından
Şuan 800 rotavirüs aşısı
0 oy
(336 puan) tarafından
Hadiya bizde bütün aşılarını yaptırıyoruz ama 2500 TL olan aşı yoktu acaba zam mı geldi çok pahalı biz 250. 500. 700 filan yaptırdık 
tarafından
Menenjit 2500 dedi :(
0 oy
tarafından
Aşılarının özeller dahil hepsini yaptırdık.
tarafından
Rotavirüs neyse de menenjit 2500 çok geldi bana

Ama mecbur yapılacak he :(
0 oy
tarafından

Kizim 5 yasinda ama yaptırdım zamanında.  

Kuzenim çocuğuna rota yaptırmadi  zehirli ishal.ile bu sene çok ugrastirlar çocuk kaç kere serum.yedi ihmal etmemek gerekiyor.  Her cocukda olacak diye bir durum.yok elbette ama ya olursa. 

tarafından
Evet kesinlikle tedbir bizden taktir Allah'tan :(
0 oy
(328 puan) tarafından
Merhaba canım bugün rotavitüs aşısı yaotircam bebeğime güncel fiyatı nedir 2 ay önce ilk dozunu yaptırdım 375 liraydi
0 oy
(3,820 puan) tarafından
İkisini de yaptırdım menenjit hatta 3 doz oldu en son 3 ay önce yapıldı 400 civarı ödedik yanlışın olmasın fiyatlarda o kadar değildir 
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Menenjit uc gun once sordum 340 dedi bana seninki niye o kadar fazla demiski
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Öyle canım gercekten pahalı Allah'tan doz doz alip vurduruyorsun o şekilde olunca toplu vermiyoruz.  Rotavirus 3-5 de vurulmak zorunda menenjit içinde 2.aydan sonra. Başlanıyor. Doktorum 3 de başlayalım maddi olarak zorlamazsa dedi. Çok önemli aşılar pahalı olunca devlette vurmuyor. Hele rotavirus çok görülmeye başladı çevrede mecbur bir şekilde vurdurucaz
0 oy
tarafından

Bende yaptırdım  300 kürsü re aldım  

0 oy
tarafından

Hicbirini yaptırmadım ne sağlık ocağını ne ozelleri yaptirmicam 

2 ayligiz 
0 oy
tarafından
Ben yaptirmadim doktorum da yaptır demedi ama pahalıymiş 

İlgili bir soru bulunamadı

411,966 soru