0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ben misafirliğe nerden baksanız 1 buçuk yıldır gitmiyorum gidemiyorum ikizlerim var rahat durmuyorlar evden çıkması sorun her yere dokunuyorlar camlar falan el izi oluyor yani ben rahatsız oluyorum başkasının evine gitmeyi sevmeye bilir böyle şeyleri huysuz oluyorlar misafirliğe gittiğimde rahat oturup sohbet etmek varken ben çocuk peşinde koşuyorum malum o yüzden gitmiyorum çevremde hep sen dışarı çıkmıyorsun kimseye gitmiyorsun falan diye yorum yapıyor ama rahat edemediğim için gitmeyi tercih etmiyorum ben mi abartiyirum sizce 

30 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bir kaç samimi buldugum kişiye giderim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkizlerin kac yasinda evet çocuk peşine koşmaktan sohbet edilmiyor bende arada nadir gidiyorum
tarafından
1bucuk tam keşif zamnlari :)
0 oy
tarafından
Valla beni çağıran çocuğumu göz önünde bulundurun çağıracak giderim çok nadir de olsa hep eve tıkılmam, çocuğa zaten dışarıyı gostermezsen daha hırçın oluyor evde
tarafından
Ben misafirliğe gitmiyorum yoksa dışarı çıkartıyorum tabiki ama misafirlik bana çok uzak şuan :)
0 oy
tarafından
Hiç sevmiyorum gitmeyi rahat edemiyorum oğlumda hiperaltivite var diken üstündeyim sürekki misafir çok severim davet edildiğimde önce siz buyrun gelin derim ama gitmeyi sevmem 
tarafından
Aynen bende öyle ben eve birini de cagarmiyorum valla rahat durmuyorlar geçen alt komşum geldi o kadar çok yoruldum ki çocuk peşinde kos komşuya ikram da bulun sohbet et falan olmuyor yani
0 oy
(932 puan) tarafından
Çok sever DİM ama şimdi hem pandemi hem onu geçsem bile kızla rahat edemiyorum, arkadaşlarda anlaşmış gibi hep beyaz koltuklar halılar vs ancak kızın pesinde koşuyorum.o yüzden hicbir yere gitmiyorum 
tarafından
Ayy yalnız değilmişim bende mi sorun var diye kendimi sorguluyorum bazen ama yokmuş galiba :))
(932 puan) tarafından
Ay yok canım ya neden giderdim misafirliğe sohbet edeyim havam değişsin rahatlayayım gülelim eğlenelim falan,  lakin kızla gidince baktım bencile çekiyorum bıraktım o isi:)))))
0 oy
(712 puan) tarafından
2 çocukla gidince gittiğini anlamayacaksin zaten evde durmak daha iyi
tarafından
Aynen bende öyleyim valla :)
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Çocuk olmadan önce evet severdim ama çocuk olduktan sonra senin bahsettiğin nedenlerden dolayı gitmiyorum ve banada aynılarını söylüyorlar
tarafından
Ahhh o söyleyenler ya yeni evliler çocuksuz yada rahat anneler :)
(2,830 puan) tarafından
Ayy nerden bildin kız :D
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Oğlum iki yaşında annem kaynam dışında birine belki  iki üç kez gitmisimdir 

Onlar dışında kimseye arkadaş vs gidemiyorum bende gittiğimden bişey anlamıyorum çekmeceleri indiriyor her yeri dağıtıyor peşinde kosmaktan oturamiyorum 

Büyüyene kadar düşünmüyorum canım :) 

AVM gidiyoruz oğlumla oyun alanına enerjisini atıyor bunada şükür :)
tarafından
Valla için rahatlıyor böyle yazılar okudukça bizde aynıyız bir yere gittiğimizde kıyamet kopuyor her yere dokunmak istiyorlar kisitlayinca ağlama krizine giriyorlar çocuklar daha önemli benim için boşver :))
(2,097 puan) tarafından
Aynen canım ağlama krizleri bitiriyor zaten beni bide şimdi kafasını vuruyor istediği olmadimı iki kat bağırıyor

Çocuklar iyi olsun sağlıcakla buyusunlerde büyüdüklerinde acısını çıkartırız gezeriz :)
tarafından
Bana senin gibi misafir lazım halden anlayan :) ama yok nerde :))
(2,097 puan) tarafından
Gittiğimde oturamiyorum valla peşinde kosmaktan

Ama bana gelirler mesela oturmaya çocuk bu dağıtır döker tabiki ama galesiz anneler olur ya çocuğuna bakmaz nerde napıyor ilgilenmez çayını rahat içer oturur sinir olurum oylelerine kalk bı bak yani :)
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Sevmiyorum  ben dışarda buluşmayı daha çok seviyorum 
0 oy
(1,667 puan) tarafından

ne yalan söylim ben cocuklardan ziyade kendim de istemiyorum ne bilim bi sevemedim baskasinin evinde durmayi cagirirlar hep ben hep bi bahane uyduruyom :D

tarafından
Bende hiç sevmem çocukluğundan beri sevemedim annemede kızardım niye cagardin o kadını falan diye evlendim çocuk oldu yine aynı :)
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çocuktan önce seviyordum ama çocukla olmuyor malesef sadece 2 tane samimi arkadaşım var rahat ettiğim onlara giderim 
0 oy
tarafından
Ben severim yaaa :)
0 oy
tarafından

Al benden de o kadar. Misafir ağırlamayı da misafirlige gitmeyi de severim ama gel gorki bir kızım var.. :D o işlere biraz ara verdm. Com huzursuz olurum benim kızım başkasının evine bir şey yaparsa. Çok mahcup olurum o yuzden gitmiyorm

0 oy
(14,421 puan) tarafından
Cocugum küçükse çağırıldığim yere giderim çok samimi olduğum kişilere geliyorum müsaitmisin derim zaten konuşmasından anlarım isteyip istemediğini
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Ben gidiyorum canım 1yalında bebeğim evet hep peşinde oluyorsun pek bişey anlamıyorsun ama evde de bu alıyor insan yani bir oturmaya gitmek istiyor
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla bende bı ablama giderim gerçekten çocukla misafirliği sevmem başkasının evinde kendim de rahat edemem zaten o ayrı da çocukla hele hiç :)
0 oy
tarafından
Giderimde çagırır ım da severim zaten öyle pinpirikli insanların evine asla gitmem yok koltuk leke oldu çocuk etrafı dagıtıyor vss benim evimde herkes rahat isterim ki gittiğim yerde kasılmayayım dikkat ederim çocuklara ama huzursuz oluyır insan 
0 oy
(435 puan) tarafından
Benim şu an çocuğum yok ikizlere hamileyim. Çok çok ısrar edilmediği sürece misafirliğe gitmem kimseyi de evime çağırmam. Sevemiyorum nedense ya. Bu şekilde de çevremde insan kalmıyor ama napayım elimde değil. Misafirliğe gidince boğuluyorum sanki karnıma ağrılar giriyor bir an önce eve gitmek istiyorum. Eve misafir gelince de çok geriliyorum. Misafirlerin elinin ayağının değdiği her yer kirli gibi geliyor. :(
0 oy
tarafından
Benimkide 2 yaşında aynn dedigin gibi gittigim yerde oturamiyorum bir vardak çayımı sıcak içemiyorum bir cümleyi tamamliyamiyorum o yuzden cok mecbur kalmadikca gitmem bir yere  gel diyene siz gelin diyorum evde rahatım kirsa dokunsa doksede benim evim huzursuz olmuyorum 

Samimi 2 arkadaşım var onlarada aksam 10 oglumun uyku saati  onu uyutup ablalarina babasina birakip gidiyorum 
0 oy
tarafından
Aynı bende öyleyim oğlum çok meraklıdır her yere dokunur insan da tedirgin oluyo tabi biseyini filan kırar diye galiba vurdun duymaz anneler varya ondan olmadığımız için bizim bı komşumuz vardı kadın hiç bişey demezdi çocuklarına kızları da oğlumu boguyolardi sürekli kucağına almak istiyo oğlum da sıkılıyodu o yüzden bende kimseye gitmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 260 göst.
0 oy
14 cevap 392 göst.
0 oy
10 cevap 463 göst.
25 Haziran 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Nocternity (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 376 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,675 soru

12,424,335 cevap

45,396 kullanıcı

Kategoriler

...