0 oy
390 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,171 puan) tarafından
+42 günlük bebek. Normal de öyle pek gaz sancılı bir bebek değil. Bugün sabah 8 9'dan beri gaz sıkıntısı var. Gün içinde 2 kere tuvaletini yaptı. Şimdi de yaptı fakat büyük tuvaletinde kan vardı. Başına gelen var mı? Sizce neden olabilir? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım bir doktora götür istersen 
(1,171 puan) tarafından
Araya haftasonu girdi. Bir de yeni oldu yoksa hemen götürürüm
tarafından
Takip et canım eğer bir daha olursa bir acile götür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yediğin bişey sütünden geçmiş olabilir alerji yapmış olabilir aslında birçok nedeni var doktora götür istersen 
(1,171 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için. Götürdüm. Doktor gazdan dolayı çok ıkındığı için olmuş olabilir dedi. Alerji için kan miktarı az olduğunı bir daha olursa getir diye söyledi
0 oy
(4,555 puan) tarafından
Alerjiden olabilir acile goturmelisin bebeğin bezinide götür belki çok zorlandı makati yara oldu bu önemli birşey zaten yenidoğan mis bide
(1,171 puan) tarafından
Sağ olun. Bende öyle yaptım bezini de götürdüm doktor miktarına baktı. Şu an için alerji diyemem çok ıkındığı için olmuş olabilir. Bir daha olursa getir bakalım dedi.
(4,555 puan) tarafından
İyi hadi sevindim önemli birşey olmamasına na canım geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Süt alerjisinde mukuslu ve kanlidir kaka ve ciddi gaz sorunları olur 

Ama başka sebepleri de olabilir mutlaka bi uzman desteği alın 
(1,171 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için. Götürdüm. Doktor gazdan dolayı çok ıkındığı için olmuş olabilir dedi. Alerji için kan miktarı az olduğunı bir daha olursa getir diye söyledi
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Doktora götürün normal değil bagarsak sorunu vardır 

(1,171 puan) tarafından
(28,783 puan) tarafından
Geçmiş olsun o zaman

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 151 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 570 göst.
15 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mhmd8mrn (7,133 puan) tarafından soruldu

404,035 soru

12,103,676 cevap

36,421 kullanıcı

...